loader
Foto

Galerie foto

Sezonul 7 al emisiunii „Banii Tăi”, din 15 aprilie

Din 15 aprilie urmăriți sezonul 7 al emisiunii „Banii Tăi”, în fiecare luni seară, de la ora 23:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

 

Am urmărit zilele acestea o serie de evenimente organizate în cadrul exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului UE, la care au participat comisari europeni, guvernatori de bănci centrale, miniștri de finanțe și alți decidenți de prim rang. Vă aducem noi cele mai importante informații despre perspectivele financiare și economice ale Europei, și despre instrumentele prin care putem reduce decalajele față de celelalte state membre.

Deschidem însă cu un reportaj despre maniera extrem de eficientă în care reușim să ratăm oportunități. Vin peste noi ocazii excepționale de a ne racorda la industriile viitorului. Doar că ne găsesc complet nepregătiți. Urmăriți astăzi un material de autor, semnat Răzvan Petrișor.

(w882) monica ghi

Lăsăm deoparte supertehnologiile de care oricum pare că nu suntem prea interesați, și trecem la bani. Pentru că la începutul acestei luni, Bucureştiul a concentrat cele mai importante dezbateri de interes financiar pentru Uniunea Europeană: Eurogrup şi reuniunea informală a miniştrilor de finanţe.

Piaţa unică europeană trebuie susţinută de politici economice adecvate. Însă România pierde din competitivitate, iar deficitul de cont curent ar putea afecta eforturile de convergenţă. Sunt observațiile enunțate la conferința privind Semestrul European:  procesul de coordonare a politicilor economice ale statelor membre.

Dezvoltarea antreprenoriatului poate întări convergenţa economică şi a coeziunea socială a Europei. IMM-urile solicită un mediu de afaceri echitabil care să le încurajeze să inoveze, să crească investițiile și comerțul. Și acces la finanţare, la pieţe și la forţă de muncă calificată.

Din 15 aprilie urmăriți sezonul 7 al emisiunii „Banii Tăi”, în fiecare luni seară, de la ora 23:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

În reluare, în fiecare marți dimineață, de la ora 9:00, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.