loader
Foto

Serie A: Milan a revenit de la 0-2 la Lecce și a încheiat la egalitate, 2-2

Echipa italiană AC Milan, cu Ciprian Tătărușanu integralist, a terminat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, cu formația Lecce, scor 2-2. Milanezii au fost conduși cu 2-0, dar au revenit și au egalat în repriza secundă.

 

Lecce a început spectaculos meciul cu AC Milan. După ce Theo Hernandez l-a învins pe Tătărușanu cu un autogol încă din minutul 3, Baschirotto a înscris pentru 2-0 în minutul 23. Pe final de repriză Falcone a scos la ocazia lui Giroud, iar în repriza secundă Milan a revenit spectaculos. Mai întâi a înscris Rafael Leao, în minutul 58, pentru ca în minutul 70 fundașul Calabria să egaleze la 2. Milan este pe locul secund în Serie A, cu 38 de puncte. Lecce se află pe poziția a 12-a, cu 20 de puncte.

Echipa italiană Inter Milano a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-0, formația Verona, într-un meci al etapei a 18-a din Serie A. Lautaro Martinez a înscris unicul gol al meciului de pe stadionul Giuseppe Meazza, în minutul 3. Chiar dacă ambele echipe au mai avut ocazii, intervențiilor portarilor Onana (Inter) și Montipo (Verona) au făcut ca scorul să rămână Inter – Verona 1-0.

Cu 37 de puncte, Inter se află pe locul al patrulea în campionat, la egalitate de puncte cu Juventus, dar cu un golaveraj mai slab cu un singur gol.

Hellas Verona rămâne în subsolul clasamentului Seriei A, pe locul 19, cu 9 puncte.

Într-un alt meci disputat sâmbătă, Cremonese a pierdut pe teren propriu, scor 2-3, cu Monza.

Sursă foto: Shutterstock

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...