loader
Foto

Galerie foto

Seria a patra Mad Men, în premieră la TVR1 şi TVR HD

Sâmbăta, de la ora 21.00, TVR 1 şi TVR HD difuzează câte două episoade din cea de-a patra serie a multipremiatului serial ce reconstituie atmosfera din lumea publicitarilor newyorkezi de mare influenţă din anii ’60. Primele două episoade – pe 9 ianuarie.

 

Serile de sâmbătă vor purta telespectatorii TVR în atmosfera New York-ului anilor ’60. Cea de-a patra serie a îndrăgitului serial Mad Men poate fi urmărită în premieră şi în exclusivitate la TVR începând cu 9 ianuarie, de la ora 21.00, când TVR 1 şi TVR HD difuzează primele două episoade.

Stilat şi provocator, serialul Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men) de la TVR 1 urmăreşte viaţa şi competiţia acerbă între bărbaţii şi femeile care lucrează în agenţiile de publicitate de pe Madison Avenue şi care fac din vânzări o artă în sine. Povestea serialului se concentrează pe viaţa duplicitară a lui Don Draper (Jon Hamm), cel mai cunoscut director de creaţie şi cel mai râvnit bărbat din branşă, dar şi a colegilor săi din agenţia Sterling Cooper.

Don face jocurile atât în sala de conferinţe, cât şi în dormitor, dar se luptă să ţină pasul cu schimbările rapide din domeniu şi cu tinerii aspiranţi care visează să îi ia locul. Serialul investighează pe larg şi cu sinceriatate rolul femeii şi cel al bărbatului în acea perioadă, dezvăluind adevărata pornire umană ascunsă sub paravanul vieţii de familie din anii ’60.

(w882)

Cea de-a patra serie Mad Men cuprinde 13 episoade, a căror poveste se concentrează pe perioada noiembrie 1964 – octombrie 1965. Este localizată într-o cu totul nouă şi modernă agenţie de publicitate: Sterling Cooper Draper Pryce. Iar în centrul poveştii este tot Don Draper, a cărui criză de identitate o urmărim în acest al patrulea sezon. Personajul principal, interpretat de premiatul cu Emmy Jon Hamm, trece printr-o criză existenţială. Nu numai viaţa de familie i se destramă, dar nici la birou lucrurile nu merg pe roate. Alcoolismul lui Don se accentuează, acesta căutând tot mai mult compania prostituatelor. Pare că întreaga lui existenţă se destramă.

(w882)

 

Producţie AMC, drama Mad Men a făcut istorie, fiind prima serie de televiziune care a câştigat patru ani la rând premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic, precum şi recunoaştere din partea American Film Institute. De-a lungul difuzării sale de către AMC, din iulie 2007 până în mai 2015, când a fost premiera ultimului episod al sezonului şapte, seria Mad Men a primit confirmarea succesului în întreaga lume pentru scenariu, interpretare, dar şi pentru autenticitatea istorică a producţiei.

Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men) a fost multipremiat încă de la lansare, în lista lungă de premii obţinute figurează nu mai puţin de 16 premii Emmy şi 4 Globuri de Aur, dar şi un Premiu Peabody, un Premiu al Asociaţiei Producătorilor, două premii ale Asociaţiei Scenariştilor, premii în 2007 şi 2008 pentru clasarea în Top 10 al celor mai bune programe de televiziune, Premiul BAFTA pentru Cel Mai Bun Program Internaţional. Mad Men este considerat drept unul dintre cele mai de succes seriale dramatice de televiziune ale tuturor timpurilor.

(w882)

Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men – producţie SUA 2007) îi are în rolurile principale pe câştigătorul Premiului Emmy, Jon Hamm (Don Draper), Elisabeth Moss (Peggy Olson), Vincent Kartheiser (Pete Campbell), John Slattery (Roger Sterling), Christina Hendricks (Joan Harris) şi January Jones (Betty Draper).

Mad Men este o serie iniţiată de Matthew Weiner, scenarist al serialului Soprano, dar şi câştigător al premiilor Emmy şi Globul de Aur. Temele abordate în serial sunt de o mare complexitate: universul macho al barbaţilor puternici care taie şi spânzură ca în mafia italo-americană, emanciparea femeii, rasismul, homosexualitatea, raporturile profesionale, care nu neglijează tangenţa cu raporturile bărbat-femeie, destul de crude. În ansamblu, serialul îşi propune o privire atentă, lucidă, adesea cinică asupra contemporaneităţii, a ascensiunii puterii societăţii de consum, toate aceste teme găsindu-şi un real ecou în epocă.

(w882)

TVR 1 a difuzat în premieră primele trei sezoane Mad Men începând din martie 2010, iar în perioada octombrie-noiembrie 2014 a redifuzat aceste prime trei sezoane. Din 9 ianuarie 2016, seria a patra Mad Men se vede în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...