loader
Foto

Senhit lansează coverul său după „Rise like a Phoenix”

Pe 31 octombrie, la 23:59, Senhit va lansa coverul său după piesa ”Rise like a Phoenix”, cu care Conchita Wurst a câștigat ediția din 2014 a Eurovision Song Contest.

 

Videoclipul poartă semnătura regizorului artistic Luca Tommassini, cu care artista a mai colaborat și pentru piesele “Freaky”, „Dark Room” și „Breathe”.

Coverul va fi disponibil pe canalul YouTube oficial al interpretei, în continuarea proiectului „Freaky Trip to Rotterdam”. Început în urmă cu 5 luni, acest proiect presupune lansarea lunară a clipului video al unei reinterpretări a unui șlagăr consacrat din istoria Eurovision. El va continua pe durata întregului parcurs al artistei până la participarea la ESC2021, la Rotterdam.

Ca și în celelalte 4 videoclipuri lansate până acum (“Cheesecake” - Teo, “Everyway That I Can” - Sertab Erener, “Ding-A-Dong” - Teach In și “Congratulations” - Cliff Richard), Senhit va aduce un omagiu unui artist iconic și va pune accentul pe valorile libertății de expresie și drepturilor umane.

În 2020, Senhit a fost aleasă de către SMRTV ca reprezentantă a acestei țări la ESC2020. După anularea concursului, ea va reprezenta San Marino și la ESC2021. Nu este prima oară când Senhit cântă la Eurovision pentru San Marino. La ediția din 2011, sub numele de Senit, ea a mai urcat pe scenă pentru aceeași țară, cu melodia “Stand By”.

Foto - sursa: internet

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți, în direct, la TVR Internațional, o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...