loader
Foto

Secrete de pescuit şi reţete culinare rafinate în noul sezon “Pescar hoinar”, la TVR 2

Duminică, 21 aprilie, de la ora 10:00, Eugen Roibu şi Ştefan Stoica, gazdele emisiunii, invită pescarii pasionaţi să descopere tehnicile de capturare care funcţionează perfect pe unul dintre cele mai pitoreşti lacuri din apropierea Capitalei -Tâncăbeşti.

 

“Am căutat crapii şi caraşii pe lacul Tâncăbeşti 2, cu ajutorul feederelor şi a vergii. Este destul de uşor pescuitul dacă foloseşti method feedere de 30-40 de grame şi momeli flotante, critic echilibrate cu diferite arome. Aroma câştigătoare pentru noi a fost squid-usturoi. Ca de fiecare dată, acest lac ne-a oferit momente frumoase şi un peisaj superb, care este foarte spectaculos primăvara”, a povestit Ştefan Stoica.

Şi pentru că noul sezon debutează chiar în ziua de Florii, duminică ne vom bucura de o masă tradiţională cu preparate din peşte. “Plachia de crap, una dintre cele mai rafinate reţete din peşte presupune trei moduri de preparare a crapului: pe grătar, la cuptor sau prăjit. Noi am ales prima variantă. Încercaţi-le pe toate!”, a dezvăluit câteva secrete Eugen Roibu.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.