loader
Foto

Galerie foto

Scoţianul fan Eurovision vine în România pentru finala din 17 februarie

Scoţianul Kevin Shervin este cel mai mare fan al concursului Eurovision. Kevin vine pentru prima dată în ţara noastră şi va fi unul dintre spectatorii finalei Eurovision organizate de TVR la Sala Polivalentă, pe 17 februarie.

 

Kevin Shervin, scoţian din Aberdeen, este considerat cel mai mare fan al concursului Eurovision.

Din 1994 este nelipsit de la finalele internaţionale Eurovision, călătorind pentru concurs peste 60.000 km şi cheltuind din banii proprii aproape 60.000 euro.

(w882) Kevin

Din 2010 îi promovează pe reprezentanţii României la Eurovision atât în Aberdeen, cât şi în rândul străinilor din România, fiind corespondentul ziarului de limbă engleză Nine O'Clock din Bucureşti.

(w882) Kevin

Săptămâna aceasta, Kevin vine pentru prima dată în ţara noastră să asiste live la finala Eurovision organizată de TVR la Sala Polivalentă, după ce în ultimii opt ani a urmărit toate semifinalele şi finalele româneşti la televizor sau pe internet, de acasă.

(w882) Kevin

Considerat cel mai mare fan al concursului Eurovision, Kevin şi pasiunea lui au fost subiect de ştiri la posturi tv din Portugalia sau Scoţia. El a câştigat şi un concurs la televiziunea scoţiană, demonstrându-şi cunoştinţele despre concursul muzical european.

(w882) Kevin

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...