loader
Foto

Săptămâna tradiţiilor, artelor şi sportului la “IERI-AZI-MÂINE”

În ultima săptămână a lunii aprilie, la “IERI-AZI-MÂINE” aveţi întâlnire cu Florin Vasilică, Tamara Creţulescu şi Cătălin Crişan, de la ora 16.00, la TVR 2 şi pe TVR+.

 

Săptămâna aceasta emisiunea are doar patru ediţii, de luni până joi. De 1 mai echipa emisiunii ia o binemeritată pauză, iar voi puteţi urmări Festivalul Internaţional de Circ de la Massy, pe acelaşi tronson orar.

Luni, 27 aprilie, la “IERI-AZI-MÂINE” ne punem pe chef şi voie bună cu Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul.  Dinamic, cu o personalitate debordantă, dar şi un om foarte pragmatic, Florin Vasilică munceşte din greu pentru a duce mai departe zestrea pe care a lăsat-o moştenire tatăl său, Liviu Vasilică, supranumit şi regele neîncoronat al Teleormanului, un artist complex prin cântec, port şi joc.

Ediţia este disponibilă online pe TVR +

Marţi, 28 aprilie, ne aplecăm asupra lumii teatrului, aşa cum facem săptămână de săptămână la “IERI-AZI-MÂINE”. Invitata ediţiei a fost Tamara Creţulescu. Actriţa a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în 1971, cu diplomă de merit. Încă din facultate și-a făcut debutul pe scenă, jucând la Teatrul de Comedie în piese precum "Alcor şi Mona" după "Steaua fără nume" a lui Mihail Sebastian, în regia Sandei Manu, sau "Cher Antoine" de Jean Anouilh. După facultate a fost repartizată automat la Teatrul Național din București unde a făcut mai multe roluri memorabile.

Ediţia este disponibilă online pe TVR +

Miercuri, 29 aprilie, ne destindem cu muzică uşoară, responsabil cu voia bună fiind Cătălin Crişan. A început studiul pianului la Școala de muzică din București şi a îndrăgit imediat muzica ușoară . Aşa a ajuns la Școala populară de artă din București, la clasa Mihaelei Runceanu. A debutat în 1987 la „Concursul de creație și interpretare a muzicii ușoare românești” de la Mamaia, unde a obținut Premiul I la secțiunea interpretare cu melodia „Vorbește marea” (Aurel Manolache). De atunci a devenit unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de muzică uşoară de la noi. Aflaţi noutăţile despre el miercuri, de la ora 16.00, la TVR 2.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Joia, cum bine ştiţi, sărbătorim sportul şi predăm ştafeta colegilor Cristi Mîndru şi Alina Alexoi care, săptămână de săptămână,  aduc în platoul emisiunii câte un mare campion de ieri, de azi sau de mâine. De data aceasta la finalul săptămânii ne pregătim de 1 mai și facem o trecere în revistă a celor mai importante momente de până acum.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

***

Emisiunea „IERI-AZI-MÂINE” poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Irina Drăgan, una dintre primele femei jandarm din țară, și antreprenoarea Alexandra Solea, la podcasturile „ArtELE”. Drăgan: Prin munca mea, am avut ocazia să depăşesc prejudecăţi, şabloane şi critici

În ultimul weekend din luna martie, de la ora 13.00, la podcasturile „ArtELE”, Valentina Băințan discută cu Irina Drăgan, una dintre primele ...

Un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”, din 31 martie, la TVR Cultural. Prima invitată, dr. Maria Dorobanțu

TVR Cultural și Academia Română îi invită pe telespectatori, din 31 martie, la un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”. Dr. Maria ...