loader
Foto

Filmele săptămânii la TVR2 - nu aveţi voie să le rataţi!

 

Şi în această săptămână, de la ora 20.10, TVR 2 aduce filme pe care nu trebuie să le ratati! Iată ce puteti vedea în perioada 15-18 ianuarie.

Marţi, Hugo Weaving şi Tom Russell fac “Ultima călătorie”, un film de aventuri în regia lui Glendyn Ivin.

Kev şi Chook, tată şi fiu, călătoresc aparent fără ţintă prin deşertul australian. În realitate, cei doi fug de lege, Kev fiind căutat pentru comiterea unei crime violente. Relaţia dintre cei doi este şubredă, tatăl şi fiul de numai 10 ani se înfruntă adesea, dar nevoia de supravieţuire îi sileşte să-şi unească forţele şi să lupte împreună împotriva unei naturi duşmănoase, care le îngreunează fuga. În cele din urmă, Chook va fi silit să ia o hotărâre care va avea efecte cumplite asupra vieţii amândurora.

Miercuri, de la 20:10 începe drama “Natura răului”, un film în regia lui Franco Rosso, avându-i în distribuţie pe Lyndon Dearden şi Paul Simpson.

La mijlocul anilor ´80, un orăşel din nordul Angliei în care şomajul a atins cote dramatice se confruntă cu apariţia unei fiare sălbatice care atacă periodic fermele şi lasă în urmă grămezi de animale ucise. Bill Coward, un puşti crescut de un tată neglijent şi un bunic obosit de greutăţi, începe de unul singur un război împotriva răului care-i macină familia şi oraşul.

 

Joi seara râdem cu Lisa Kudrow şi Scott Prendergast în „Oaia albastră a familiei”, o comedia în regia lui Scott Prendergast.

Leslie are doi băieţi neastâmpăraţi şi un soţ plecat în Irak, aşa că nu poate face singură problemelor familiale. În disperare de cauză, ea îl acceptă pe aiuritul Salman, cumnatul ei, pe post de dădacă, dar curând îşi dă seama că decizia a fost extrem de neinspirată. Pentru a menţine familia pe linia de plutire, Salman se angajează mascotă la o firmă falimentară, care vinde spaţiu de birouri pe internet. Şi, de parcă slujba în sine n-ar fi suficient de enervantă, e nevoit să poarte zi de zi, pe o căldură îngrozitoare, un costum mare si albastru care-l face să pară un extraterestru!

 

Weekendul începe la TVR2 cu Michael Keaton în prim plan. „Meciul al şaselea” este un film de aventuri purtând semnătura lui Michael Hoffman.

Când vine vorba de slujbă, Nicky Rogan este un apreciat autor de piese de teatru. Când vine vorba de pasiune, el este împătimitul suporter al echipei de baseball Red Sox. În memorabila seară a meciului al şaselea din 1986, el ratează premiera celei mai importante piese pentru a trăi meciul alături de echipa lui.

 

Vâ aşteptăm sugestiile pe pagina de Facebook TVR2. Vizionare plăcută!

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...