loader
Foto

Dan Helciug prezintă un program maraton în premieră: Eurovision. Concurenţii!

Pentru prima dată la Selecţia Naţională Eurovision, Televiziunea Română a înregistrat şi difuzează în această săptămână toate piesele înscrise în concurs. De luni pănă sâmbătă, de la ora 20.00, la TVR 2, TVR HD şi TVRi.

 

În premieră pentru Selecţia Naţională Eurovision, Televiziunea Română a înregistrat şi difuzează în această săptămână toate piesele înscrise în concurs.

După încheierea perioadei de înscriere, toţi concurenţii care au fost validaţi şi înscrişi la ediţia din acest an a concursului Eurovision au fost invitaţi în Studioul 3 pentru a-şi susţine piesele live, în faţa juriului şi a camerelor de filmat.

Au fost audiate 72 de piese - momentele live postate pe pagina oficială facebook/eurovision.romania înregistrând, în patru zile, peste 360.000 de vizualizări. Înregistrările integrale vor putea fi urmărite pe micul ecran în perioada 6 - 11 februarie, Dan Helciug fiind cel care ne va introduce în atmosfera concursului. Emisiunile vor aduce o serie de interviuri cu artiştii, care vor dezvălui detalii inedite despre participarea la Eurovision România.

Piesele vor fi difuzate zilnic la TVR 2 şi TVR HD, sub genericul Eurovision. Concurenţii!, de la ora 20.00 şi la TVR Internaţional (de la ora 17.30).

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”, o ediție despre conservarea valorilor culturale românești

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

Luni, 29 aprilie, de la ora 19:00, revedeți o ediție a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră”, la TVR Internațional.