loader
Foto

Ryan O'Shaughnessy lansează noul single „Lucky One” | VIDEO

El este compozitorul irlandez care a readus Irlanda în marea finală a Eurovision după cinci ani, în 2018. Și acum O'Shaughnessy revine în lumina reflectoarelor cu primul său single oficial oficial în doi ani, intitulat „Lucky One".

 

Această nouă melodie a fost scrisă de O'Shaughnessy și artistul american Hustle Standard. Cei doi cântăreți s-au putut reuni în Los Angeles chiar înainte de punerea în aplicare a ordinului „Stay At Home” din California în timpul pandemiei COVID-19. Din fericire, producția melodiei nu a întârziat prea mult, iar piesa este acum lansată și poate fi ascultată.

Ryan O'Shaughnessy reflectă asupra vieții sale în „Lucky One

„Lucky One” este o piesă indie. O’Shaughnessy începe cu un pian, dar instrumente de percuție suplimentare sunt adăugate în diferite puncte pentru a oferi cântecului un plus de dinamism și amplitudine.

În versurile piesei, artistul relatează experiențele din ultimul an și cum a avut norocul de a-și putea trăi viața și de a privi lumea așa cum dorește. Anul trecut, Ryan a petrecut șase luni călătorind prin America de Sud. Într-un comunicat de presă, cântărețul irlandez declara că a învățat multe în timpul său acolo și a apelat la asta pentru piesa:

„Această melodie reflectă timpul petrecut în America de Sud anul trecut, perioadă în care am învățat mai multe despre oameni și, prin urmare, mai multe despre mine.  Dintre lecțiile de viață se remarcă importanța de a recunoaște fiecare experiență pe care viața o pune în fața ta și de a-ți aminti să fii recunoscător pentru binele și acceptarea răului. ”

Lansarea piesei „Lucky One” a rezultat din apariția lui Ryan în primul concert Eurovision Home, la începutul acestui an. Cântăretul și-a interpretat piesa Eurovision 2018 „Together” și a interpretat „Think about Things” al lui Daði og Gagnamagnið, melodia selectată a Islandei pentru 2020.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...