loader
Foto

Teleșcoală în limba maghiară, la TVR Cluj | VIDEO

TVR Cluj transmite de luni, 30 martie, lecții în limba maghiară, de la ora 10.00 și ora 16.00.

 

În acord cu misiunea sa publică, TVR, singura televiziune care acoperă întreg teritoriul României şi care asigură un serviciu public de interes general, va realiza proiectul “Teleşcoala” cu conținut didactic şi pentru elevii care studiază în limbile minorităților naționale.

Reamintim că în grilele TVR, emisiunile pentru minorităţi au emisie zilnică şi ţin astfel la curent grupurile entice reprezentative cu cele mai noi informaţii.

Antal Aron, redactor-șef al redacției Minorități, TVR Cluj: "Acest lucru este posibil după ce colegii de la TVR Târgu Mureș au realizat o serie de înregistrari cu profesori, care să îi pregătească pe elevii din ani terminali".

„Teleşcoala” este o emisiune produsă integral de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării care furnizează tematica, ordinea lecţiilor şi profesorii care vor susţine cursurile.

Cursurile se vor găsi atât pe canalul YouTube al TVR, cât şi pe tvr.ro

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...