loader
Foto

Galerie foto

Rotterdam Ahoy: a cincea zi de repetiții

Pe 12 mai, la Rotterdam Ahoy s-a desfășurat cea de-a doua repetiție a celor 15 artiști din semi-finale.

 

Fiecare delegație a avut la dispoziție 20 de minute pe scena principală, față de cele 30 de minute pe care le-au primit la primele repetiții. Toți au profitat din plin de timp, știind că va fi ultima oară când vor putea concerta înainte de finalizarea semifinalelor de săptămâna viitoare.

Nu au existat multe schimbări de la prima rundă de repetiții, participanții Eurovision demonstrând cât de bine erau pregătiți în momentul sosirii  la Rotterdam. Poate doar o schimbare a părului pentru Eden și o ieșire mai lină din rochia uriașă a Manizhei, Rusia.

(w882)

Manizha, Rusia; foto: Thomas Hanses

Echipa Eurovision.tv Live Blog a petrecut cea mai mare parte a zilei în camera Delegation Bubble, în care toți se relaxează atunci când nu sunt pe scenă. Este plină de fotolii de tip saci de fasole și  de spații de relaxare, există și un ecran imens, unde toți artiștii pot urmări fluxul live de pe scenă.

I-am întâlnit pe Tusse din Suedia, Destiny din Malta și Stefania din Grecia.

(w882)

Destiny

A avut loc și o întâlnire neașteptată, dar binevenită, cu echipa de comentatori suedezi Edward Af Sillén și Christer Björkman și cu comentatorul islandez Gísli Marteinn.

Drama zilei a venit din Ucraina, cântăreața Kateryna simțindu-se rău și ratând cea de-a doua repetiție până la primirea rezultatului testului PCR Covid. Această măsură de precauție face parte din protocolul de siguranță Eurovision Covid. Repetiția a continuat cu restul membrilor grupului Go_A și cu un cântăreț de rezervă.

(w882)

Go_A, Ukraine; foto: Thomas Hanses

A fost o zi importantă în Rotterdam Ahoy - nu doar a doua zi a celei de-a doua repetiții, ci și prima repetiție pentru Big 5 și Olanda.

Eurovision.tv va fi cu siguranță în Arena pentru toate repetițiile!  Iată ordinea repetițiilor pentru data de 13 mai:

A doua repetiție: a doua semifinală

Malta *

San Marino

Estonia

Republica Cehă

Grecia

Austria

Polonia

Moldova

Islanda

Serbia

(* Malta evoluează în prima semifinală)

Prima repetiție: The Big 5 și Olanda (Gazde)

Italia

Germania

Olanda

Franța

Regatul Unit

Spania

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...