loader
Foto

Galerie foto

Rotterdam Ahoy: A șasea zi de repetiții

Pe 13 mai, în cea de-a șasea zi a repetițiilor, reprezentanții Big Five ( Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie) și ai Olandei au urcat pe scena de la Rotterdam Ahoy.

 

Ziua a 6-a a repetițiilor a fost un maraton de zece ore pe scena principală. Toate delegațiile au ajuns la Rotterdam Ahoy și se poate simți, cu adevărat, entuziasmul lor.

A avut loc prima repetiție a celor din Big Five și a artiștilor care reprezintă națiunea gazdă - Olanda.

Italia a dat startul repetițiilor Big Five, cu trupa rock Maneskin cântând „Zitti E Buoni”, care se traduce „Taci și fii liniștit”. Nu au tăcut și cu siguranță nu au fost liniștiți. Sesiune a de repetiții a debutat cu efectul puternic produs de apariția lui Damiano David, în pantaloni argintii, cu toate luminile scenei asupra lui.

(w882)

Måneskin, Italia

Repetițiile au continuat cu Jendrik din Germania, care a interpretat piesa „I Don’t Feel Hate”. El a susținut un spectacol amuzant și optimist, întregit de dansatori, instrumente, dansuri și o mână uriașă care dă degetul tuturor.

(w882)

Jendrik, Germania

A urmat Olanda, Jeangu Macrooy profitând la maximum de jumătatea de oră pe scenă pentru a interpreta „Nașterea unei noi ere”. A fost un spectacol puternic care a prezentat talentele vocale și dansante ale lui Jeangu și utilizarea frumoasă a fundalurilor grafice uriașe pentru a însufleți și mai mult cântecul.

(w882)

Jeangu Macrooy, Olanda

Barbara Pravi din Franța a adus un spectacol  simplu și frumos pe care mulți oameni au fost încântați să îl vadă. Reprezentația ei a surprins claritatea și eleganța melodiei sale, „Voilà”, cu o atmosferă care a fost livrată prin utilizarea anume a reflectoarelor.

(w882)

Barbara Pravi, Franța

După Franța, am sărit peste Canal către Regatul Unit, cu James Newman care a repetat piesa „Embers”. Spectacolul său a prezentat patru dansatori de sex masculin și trâmbițe uriașe. A fost un moment înălțător și energic.

(w882)

James Newman, Marea Britanie

Și, în sfârșit, pentru primele repetiții, Blas Canto, din Spania, a interpretat „Voy A Quedarme”. Dacă piesa nu era deja suficient de romantică, luna gigantică și fundalul stelelor au dat acestei frumoase balade o calitate de vis.

(w882)

Blas Cantó, Spania

La aceste repetiții, am văzut câteva modificări subtile ale camerelor, dar, în afară de o rochie nouă pentru Malta’s Destiny și o pereche de ochelari pentru Benny Cristo, montarea a rămas la fel ca la prima semifinală.

(w882)

Benny Cristo, Cehia

Am văzut fiecare artist cântând cel puțin o dată, așa că spectacolele live de săptămâna viitoare încep să se adune.

Programul zilei 7 (repetiții secundare)

  • Georgia
  • Albania
  • Portugalia
  • Bulgaria
  • Finlanda
  • Letonia
  • Elveția
  • Danemarca

Foto: EBU / Thomas Hanses

FILM.TVR.RO

Logo

 
Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Drama „Marocco/Mikado” (2021), în 4 aprilie, la TVR Cultural: Într-un șir de întâmplări în care toți au avut intenții bune, dar totul se sfârșește cu moarte, cine e vinovatul?

Dramele „Femei obișnuite” (2019), „Marocco/Mikado” (2021) și „Pather Panchali” (1955) sunt propunerile TVR Cultural pentru telespectatori, în ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...