loader
Foto

Galerie foto

România joacă pentru calificarea la CE de Volei feminin, în direct la TVR 1

Partida România-Spania se vede în direct  la TVR 1 şi TVR HD sâmbătă, 5 ianuarie, de la ora 18.00. Narcis Şelaru comentează meciul pentru telespectatorii TVR.

 

Naţionala de volei feminin a României se află la o victorie distanţă de participarea la Campionatul European de Volei feminin. Partida România-Spania, meci decisiv pentru EURO 2019, se vede în direct la TVR 1 şi TVR HD sâmbătă, 5 ianuarie, de la ora 18.00.

„România vs. Spania este primul meci oficial al unei naţionale de seniori la Alexandria. Victoria cu orice scor ar însemna pentru România calificarea la Campionatul European de Volei feminin”, ne-a spus Narcis Şelaru, jurnalistul TVR care va comenta partida.

(w882)

Sunt şase grupe preliminare în competiţie, din fiecare grupă urmând a se califica la EURO 2019 primele două echipe clasate în urma desfăşurării meciurilor din grupe. România face parte din grupa F, din care nicio echipă nu este calificată până la acest moment. Sâmbătă, 5 ianuarie, România găzduieşte partida cu Spania, iar câştigătoarea prinde biletul către CE, în timp ce Bosnia şi Herzegovina luptă pentru calificare cu Letonia, sperând să obţină o nouă victorie împotriva acesteia.

Lista completă a naţionalelor de volei feminin participante la EURO 2019 va fi anunţată pe 10 ianuarie 2019, când se vor alătura şi celelalte echipe victorioase pe 5, 6 şi 9 ianurie deja calificatelor Ungaria, Polonia, Slovacia, Turcia, Serbia, Olanda, Azerbaidjan, Italia, Rusia, Belarus, Germania, Bulgaria. Tragerea la sorţi a loturilor pentru grupele EURO 2018 va avea loc pe 23 ianuarie, la Istanbul, Turcia.

(w882)

EURO 2019 la volei feminin va avea loc între 23 august şi 8 septembrie şi care va fi co-găzduit de Turcia, Polonia, Ungaria şi Slovacia.

foto: FB Federaţia Română de Volei; cev.eu

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

„Idei în libertate”, emisiune moderată de H.R. Patapievici în anii 2000 și premiată de APTR, transmisă din 22 aprilie, la TVR Cultural

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească, din 22 aprilie, emisiunea „Idei în libertate”, realizată de Horia Roman Patapievici în ...

„Biografii necesare”. Pictorița Florica Prevenda: N-am făcut niciodată ceea ce se aştepta de la mine. Eu mă simt un artist liber. Văd lumea în felul meu

Pictorița Florica Prevenda este invitata artistei vizuale Ileana Ploscaru Panait, la „Biografii necesare”, în 21 aprilie la TVR Cultural și în 1 ...