loader
Foto

Galerie foto

Remuşcări... şi tensiuni în echipa lui Dr. House

O femeie extrem de atrăgătoare, internată cu dureri puternice în ureche, este pacienta lui House si a echipei lui la clinica Princeton-Plainsboro. Episodul 12 al seriei a şasea se vede la TVR 1 şi pe TVR+ de la ora 21.00.

 

House are azi o sarcină deosebit de plăcută: de această dată, are ca pacientă o femeie extrem de atrăgătoare internată cu dureri puternice în ureche. Şi ceilalţi bărbaţi din echipa medicală sunt cât se poate de vrăjiţi de frumoasa Valerie şi încep să se înghesuie în jurul ei pentru a-i alina durerile. Noroc cu Treisprezece, care rămâne cu capul pe umeri şi continuă să judece lucrurile la rece. Curând, ea descoperă o altă faţă, deloc plăcută, a delicatei Valerie şi începe să îi atragă atenţia lui House asupra situaţiei reale.

(w882)

Tensiunile între cele două femei ajung la cote atât de înalte încât Treisprezece ajunge să îi atragă atenţia soţului că Valerie îl înşeală şi ajunge până acolo încât îi fracturează mâna pacientei. Aceasta o reclamă la conducere şi cere să i se interzică lui Treisprezece să se mai apropie de ea sau să se mai ocupe de cazul ei. Mai mult, când House îi ia apărarea lui Treisprezece, Valerie face plângere la comisia de medici pentru hărţuire sexuală şi cere să i se suspende licenţa de medic.

(w882)

În paralel cu necazurile de la spital, House are şi probleme de natură personală. În cadrul terapiei pe care încă o urmează, el a trebuit să scrie o scrisoare unui fost coleg de facultate pe care, în anii studenţiei l-a nedreptăţit. Problema este că lucrurile nu se vor opri doar la o scrisoare. Cei doi se întâlnesc, iar House descoperă că urmările greşelilor lui din tinereţe au fost, în realitate, cu mult mai grave decât a bănuit el vreodată.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...