loader
Foto

Galerie foto

Remember Dan Spătaru la Ne vedem la TVR

Înainte de Paşte, Marina Almăşanu şi-a aşteaptă telespectatorii la un  remember Dan Spătaru. Ediţia specială  Ne vedem la TVR ce îi este dedicată marelui artist a fost transmisă pe 29 aprilie, de la ora 16.50, la TVR 1, TVR HD şi online, pe  TVR+ .

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Pentru a evoca personalitatea lui Dan Spătaru, realizatoarea TVR a ales să invite în platou membri ai familiei artistului, oameni dragi, apropiaţi ai acestuia, colaboratori, artişti.

(w500)

Astfel, prietenii emisiunii de vineri după-amiază le vor cunoaşte pe soţia regretatului interpret, Sidonia Spătaru, pe fiica lor Dana şi nepoata Maria, vor reîntâlni nume mari ale scenei precum îndrăgitul prezentator Octavian Ursulescu sau artişti iubiţi ca Fuego - care chiar a avut un turneu în cadrul căruia a interpretat piese din repertoriul lui Dan Spătaru -, Corina Chiriac sau Gabriel Dorobanţu. De asemenea, telespectatorii TVR 1 vor afla amănunte din culisele Festivalului „Dan Spătaru” chiar de la directorul acestuia, Daniel Gheorghe, şi o vor putea asculta pe Lucia Dumitrescu, prima laureată a acestui concurs.

Întreaga emisiune de la TVR 1 va fi presărată cu imagini rare, de arhivă: îl vom vedea pe Dan Spătaru pe terenul de fotbal, vom asculta piese mai puţin cunoscute şi promovate ale artistului şi vom asista la momente muzicale din repertoriul unicului Dan Spătaru.

Ediţia specială Ne vedem la TVR ce îi este dedicată marelui artist este transmisă pe 29 aprilie, de la ora 16.50, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+. Marina Almăşan ne recomandă să nu o pierdem!

(w500)

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.