loader

Regulament „Privește Cerbul”

Regulamentul concursului Facebook „Privește Cerbul”, ediția 2019

 

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii “Privește Cerbul” este SOCIETATEA ROMANĂ DE TELEVIZIUNE (SRTv), cu sediul în Calea Dorobanţilor, nr. 191, sector 1, Bucureşti, Romania, CUI 846440. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii.

Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul cerbuldeaur.ro/2019/regulament-privestecerbul.html şi este disponibil şi la registratura Societăţii Române de Televiziune. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul “Privește Cerbul” se desfăşoară în perioada 17 iulie – 21 august 2019 pe Facebook si pe Instagram.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada 17 iulie – 21 august 2019:

1.  Găsește Cerbul de Aur în București, Centru Vechi – Zona Banca Națională a României, Brașov – Piața Sfatului,  Mamaia – Radio Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara, Tg Mures, Craiova.

2. Fă o poza cu Cerbul de Aur

3. Încarcă poza pe contul tău de Instagram sau Facebook cu mesajul „Vino la Cerbul de Aur 2019” și hashtag #cerbuldeaur2019, adauga link-ul postarii tale in sectiunea de comentarii la postarea dedicata concursului pe pagina de Facebook Cerbul de Aur – Golden Stag https://www.facebook.com/CerbulDeAur.ro/.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile constau în bilete pentru una din Serile Festivalului Cerbului de Aur 2019, eveniment ce va avea loc în perioada 22 – 25  august 2019 , în Piața Sfatului din Brașov.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, in 6 extrageri, cate 8 castigatori la fiecare extragere. Fiecare castigator va primi drept premiu doua bilete (2 locuri) la una din serile festivalului Cerbul de Aur 2019.

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate dupa fiecare extragere pe pagina de Facebook Cerbul de Aur – Golden Stag https://www.facebook.com/CerbulDeAur.ro/.

Câştigătorii vor confirma participarea in cel mult 48 de ore de la afisarea castigatorilor prin email la adresa marketing@tvr.ro, trimitand datele de contact (nume, adresa, numar de telefon).

Premiile/biletele vor putea fi  ridicate de la comandamentul Festivalului Cerbul de Aur  amplasat in Piata Sfatului din Brasov, in perioada 19-25 august 2019.

Premiile nu pot fi convertite în bani.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători nu confirmă prezenţa la eveniment sau renunţa la premiu, Organizatorul (SRTv)  îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs printr-o alta tragere la sorti.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, de toate varstele, cu mentiunea ca, in cazul in care premiile sunt castigate de un minor, acesta trebuie sa vina insotit de un parinte/tutore legal pentru ridicarea premiilor, cat si pentru participarea la spectacol.

Participarea la concurs este posibilă o singură dată. Organizatorul are dreptul să descalifice pe acei participanţi care se înscriu de mai multe ori şi/sau în cazul în care constată folosirea unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs.

Angajatii SRTV, precum şi a membrii familiilor acestora până la gradul II inclusiv, nu pot participa la concurs.

În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Prin participarea la concurs, fiecare Participant îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la colectarea şi prelucrarea de către Organizator (SRtv) a informaţiilor privind contul personal de Facebook/Instagram, precum şi a datelor oferite cu acest scop.

Participanţii îşi dau, de asemenea, acordul:

-          să furnizeze date cum ar fi, dar fără a se limita la: nume/ prenume, vârstă, ocupaţia, număr de telefon, adresa e-mail, oraşul din care provin, etc. şi a transmiterii acestora către Organizator în scopul acordării premiilor stabilite prin acest Regulament;

-          ca Organizatorul să stocheze date furmizate şi  să le prelucreze  şi în alte scopuri decât cele anterior menţionate, respectiv marketing şi publicitate.

 

Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare.

Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale participanţilor şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament.

În conformitate cu Regulamentul EU nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), Organizatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale participantilor la concurs.

SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul cerbuldeaur.ro/2019/regulament-privestecerbul.html şi poate fi pus la dispoziţie şi în forma tipărită la Registratura TVR.
Regulamentul se poate modifica fără o notificare prealabilă şi intră în vigoare de la data publicării sale pe site.

Regulament întocmit în data de 16 iulie 2019

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Irina Drăgan, una dintre primele femei jandarm din țară, și antreprenoarea Alexandra Solea, la podcasturile „ArtELE”. Drăgan: Prin munca mea, am avut ocazia să depăşesc prejudecăţi, şabloane şi critici

În ultimul weekend din luna martie, de la ora 13.00, la podcasturile „ArtELE”, Valentina Băințan discută cu Irina Drăgan, una dintre primele ...

Un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”, din 31 martie, la TVR Cultural. Prima invitată, dr. Maria Dorobanțu

TVR Cultural și Academia Română îi invită pe telespectatori, din 31 martie, la un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”. Dr. Maria ...