loader

Regulament pentru acreditarea jurnaliştilor la spectacolul EUROVISION ROMÂNIA 2019

 

- De la o instituţie mass-media (publicaţie, radio sau televiziune) se pot acredita cel mult două persoane (un redactor/reporter şi un fotoreporter sau cameraman). Acreditările se vor face în ordinea înscrierii.

- Televiziunea Română asigură loc la spectacole doar pentru redactorii/reporterii acreditaţi, în limita locurilor disponibile. Fotoreporterii nu vor avea asigurate locuri în sală. Cameramanii nu au acces în arenă în timpul spectacolului.

- Pentru a prelua şi difuza imagini din cadrul spectacolelor, fiecare televiziune va adresa o solicitare scrisă Televiziunii Române – la adresa eurovision.romania@tvr.ro, până cel târziu în data de 21 ianuarie 2019 pentru semifinala de la Iași, 4 februarie pentru semifinala de la Arad, respectiv 11 februarie pentru finala de la București.

- Acreditarea conferă accesul la spectacol.

- Fotoreporterii trebuie să respecte indicaţiile organizatorilor de a nu folosi blitzul şi de a nu staţiona în zone care ar afecta transmisiunea tv şi vizibilitatea spectatorilor. Fotoreporterii care nu respectă regulile vor părăsi sala.

- Solicitările pentru acreditări se vor face doar online, la adresa eurovision.romania@tvr.ro începând cu data de 14 ianuarie 2019. Toate informaţiile solicitate sunt obligatorii.

Informaţii solicitate:

-        Nume şi prenume
-        Oraş
-        Publicaţie
-        Funcţie
-        Spectacolele pentru care solicită acreditarea, menţionând numele oraşelor în care acestea vor avea loc.

- TVR îşi rezervă dreptul de a refuza acreditarea acelor instituţii media care nu sunt pe profilul manifestării.

 

- Datele limită pentru trimiterea solicitărilor: 21 ianuarie pentru Iași, 4 februarie pentru Arad, respectiv 10 februarie pentru București, ora 14.00.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...