loader
Foto

Galerie foto

Reflectoarele „Perfect Imperfect” pe Premiile Oscar 2017

Criticul de film Irina Margareta Nistor, actorul Alexandru Papadopol şi prezentatoarea TVR Liana Stanciu sunt invitaţii Emmei Zeicescu pe 27 februarie, la Perfect Imperfect. Ediţia este în direct la TVR 1 şi TVR+, de la ora 18.35.

 

Editia este disponibila online pe TVR+.

Momentul în care a fost anunţat cel mai bun film la cea de-a 89-a ediţie a galei Premiilor Oscar a fost marcat de o gafă de proporţii. Actorii Faye Dunaway şi Warren Beatty au anunţat că Oscarul pentru cel mai bun film se acordă musical-ului La La Land. A fost, de fapt, o greşeală, iar Oscarul a revenit peliculei Moonlight. Au fost momente de confuzie pe podium, nemaîntâlnite la gala Premiilor Academiei Americane de Film, scrie site-ul Ştirilor TVR.

Echipa La La Land a urcat victorioasă pe scenă, dar bucuria a fost de scurtă durată. Greşeala a fost corectată pe loc. Plicul înmânat de organizatorii galei actorilor Faye Dunaway şi Warren Beatty era pentru cea mai bună actriţă. Moonlight este câştigătorul, aşa că echipa musical-ului La La land a părăsit scena.

(w882)

Despre gafa din finalul ceremoniei Oscarurilor, despre premiile obţinute în acest an, despre discursuri şi ţinutele celor care au urcat pe scenă, dar şi despre strălucirea ştirbită a evenimentului de la Dolby Theatre, Hollywood, vor vorbi invitaţii Emmei Zeicescu la Perfect Imperfect de la TVR 1. De la 18.35, în studio se vor afla criticul de film Irina Margareta Nistor, prezentatoarea TVR Liana Stanciu şi actorul Alexandru Papadopol.

Mai multe informaţii despre premiile Oscar 2017 decernate noaptea trecută se găsesc pe Ştirile TVR.

Partea a doua a emisiunii este dedicată actualităţii politice, iar invitaţii Emmei Zeicescu - deputaţii Tudor Ciuhodaru (PSD), Lucian Bode (PNL) şi Ioan Ghişe (membru ALDE) – vor dezbate temele zilei de azi: conflictul de interese Gheorghe Falcă – ANI, DNA Ploieşti – audieri în legătură cu dosarul Sebastian Ghiţă, şedinţa de Guvern de astăzi, întâlnirea lui Sorin Grindeanu cu reprezentanţii Exxon Mobil, şedinţa PNL de azi, cu alegerea lui Cristian Buşoi drept Secratar General, subiect controversat la Olimpiada Naţională de Limba Română pentru clasa a XII–a.

(w882)

Emisiunea Perfect Imperfect a debutat la TVR 1 în octombrie 2016 şi a devenit în scurt timp una dintre cele mai vizionate producţii de actualitate de la postul public. Emma Zeicescu lucrează de 16 ani în media, colaborând de-a lungul timpului cu posturile Naţional TV, Digi 24 şi Realitatea TV. La TVR, Emma face echipă cu producătorul Septimiu Sărăţeanu, jurnalist cu o experienţă de televiziune de 20 de ani.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...