loader
Foto

Rețeta lui Mircea Dinescu din 3 mai

Mircea Dinescu a gătit o ciorbă „de trezire” din cap de somn pentru Gabriel Cotabiţă, după o noapte... albastră, și jumări din gușă de curcan, în ediția din 3 mai, la „Politică și delicatețuri”.

 

CIORBĂ DIN CAP DE SOMN

-     ½  cap somn

-     3 cepe

-     5 ardei

-     2 căpățâni usturoi

-     2 legături ștevie

-      3 gălbenușuri de ou

-     vin

-     zeamă de portocală

-     oțet de mere

-     coriandru, piper roșu, busuioc

JUMĂRI DIN GUȘĂ DE CURCAN

-     1 gușă de curcan

-     4 cepe

-     ulei

-     sare

Maioneză ușoară

-     3 ouă

-     ulei

-     zeamă de portocală

-     capere

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Călătorim dincolo de Prut alături de Alina Cernenchi ...

Documentarul „Delta Bucureștiului”, în 18 aprilie, la TVR Cultural: „Nu există loc în care să poți să te ascunzi atunci când istoria vine după tine”

Între 15 și 21 aprilie, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească peliculele „Os de pește” (2021) și  „Jurnalul unei cameriste” ...