loader
Foto

Rețeaua de Idoli te provoacă să câștigi un Huawei P30

La "Rețeaua de Idoli", emisiunea care se transmite duminica, la TVR2, de la ora 18.00, a debutat un concurs care vă provoacă la un exercițiu de sinceritate. Descoperiți mai jos toate detaliile.

 

Campania “Rețeaua de Idoli- Huawei” se desfășoară în perioada 17 mai – 30 iunie 2019, până la ora 09:59.

Pentru a participa la această campanie publicitară, utilizatorii trebuie:

1.1 Să aibă un cont de Facebook.

1.2.1. Participantul se poate înscrie în concurs atât pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ReteauaDeIdoli/ cât și pe https://facebook.com/huaweimobilero.

Un utilizator se poate înscrie de mai multe ori, pe postarea de concurs de pe cele două pagini de Facebook, dar pot câştiga un singur premiu.

1.2.1.1. Pentru concursul de pe pagina de Facebook Huawei Mobile ro https://facebook.com/huaweimobilero participantul trebuie să publice un comentariu la postarea concursului din 17.05.2019. În acest comentariu trebuie să fie un răspuns relevant temei concursului.

1.2.1.1. Pentru concursul de pe pagina de Facebook, Reţeaua de Idoli https://www.facebook.com/ReteauaDeIdoli/ participantul trebuie să publice cel puţin un comentariu la una din postările săptămânale de concurs care vor fi publicate de către https://www.facebook.com/ReteauaDeIdoli/ până pe 29 iunie. Reţeaua de Idoli va publica o postare pe săptămână în care va provoca participanţii să posteze un comentariu cu un raspuns relevant legat de întrebarea săptămânală. Întrebările din concurs vor fi despre invitaţii care vor fi prezenţi în emisiunea Reţeaua de Idoli de pe TVR 2 care este difuzată în fiecare duminică de la ora 18:00.

În total vor fi cel puțin 5 postări de concurs pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ReteauaDeIdoli/

1.2.2 După urmarea paşilor enumeraţi mai sus pe Facebook, utilizatorul acesta va fi automat înscris în Concurs.

(w882) Reteaua de

Tragerea la sorți după încheierea perioadei concursului se va desfășura astfel:

- se vor înregistra toate înscrierile în concurs (un comentariu cu un răspuns relevant conform concursului, alte comentarii care nu au legătură cu concursul nu vor fi incluse în tragerea la sorți);

- fiecărei înregistrări i se va atribui un număr aleatoriu, aceste numere de înscrieri vor fi încărcate pe platforma online pusă la dispoziție pe site-ul www.random.org care va trage la sorți 1 număr câștigător, care va fi selectat din lista de înscrieri din concurs și 2 numere de rezervă.

Tragerea la sorți pentru premiul concursului se va efectua, după cum urmează:

- pe data de 1 iulie 2019 după ora 09:59, se vor exporta informațiile tuturor participanților care au răspuns la postarea de concurs;

- fiecare utilizator intrat în campanie va fi exportat o singură dată;

- fiecărui utilizator intrat în concurs i se va asigna automat un număr aleatoriu, fără intervenție umană;

- toate numerele astfel asignate vor fi introduse în tragerea la sorți care se va desfășura pe un site online pentru această tragere la sorți;

- numărul desemnat automat câștigător vor reprezenta câștigătorul campaniei.

- se vor extrage și alte 2 (două) numere care vor reprezenta cele două rezerve ale campaniei.

Comunicarea pentru intrarea în posesia premiului, a câștigătorului ales prin tragere la sorți, se va face prin anunțarea câștigătorului într-un comentariu la postarea concursului și în ultima ediție a emisiunii Rețeaua de Idoli.

Așteptăm mesajele pe facebook.com/RețeauaDeIdoli și pe facebook.com/huaweimobilero. Puteți câștiga noul telefon Huawei P30.

Mai multe comentarii înseamnă mai multe șanse la concurs!

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: Miercuri, 17 Aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.