loader
Foto

Galerie foto

Stelian a câștigat finala Provocarea Starurilor

Stelian este cel care va pleca acasă cu 10.000 de euro, după ce a obținut cel mai mare punctaj în finala Provocarea starurilor, sâmbătă seara, la TVR 1!

 

După un maraton muzical de 9 săptămâni, în care zeci de tineri au încercat să reziste în lupta pentru premiul de 10.000 de euro, după eliminari cu surprize şi după multe repetiţii obositoare de la o săptămână la alta, doar 3 concurenţi au ajuns la marea finală Provocarea starurilor: Raluca, Paul şi Stelian! Mentorii Sanda Ladoşi, Mihai Alexandru şi Ştefan Stan i-au pregătit pe cei trei concurenţi pentru lupta cea mare, iar cel mai bun s-a dovedit a fi Stelian.

(w882)

Stelian Ciuciuc, singurul care a rezistat în concurs de când a intrat în competiţie (de 9 săptămâni), este unul dintre cei trei finalişti. A crescut fără părinţi, de la 7 ani. A rămas cu bunica, părinţii fiind plecaţi în Italia, la muncă. De 7 ani, Stelian nu a mai avut nicio sărbătoare – Crăciun sau Paşti – cu părinţii. Asta nu-l împiedică să fie suficient de hotărât să câştige concursul Provocarea starurilor. Stelian e autodidact (nu a avut niciodată resurse financiare pentru a învăţa cu un profesor), s-a apucat de cântat la 17 ani, a învăţat singur, iar acum îşi croieşte drumul în muzică tot singur, prin propriile forţe.

Juriul finalei Provocarea starurilor e format din trei membri care au mai fost la masa celor care dau note de-a lungul celor nouă ediţii de concurs. Unii dintre ei au fost severi doar în privinţa notelor, alţii au tras de urechi concurenţii în direct, dar toţi au avut intenţia de a-i sfătui de bine pe concurenţi în drumul lor artistic. La marea finală Provocarea starurilor, cei trei reprezentanţi de seamă ai muzicii româneşti care vor alege câştigătorul celei mai interesante competiţii muzicale sunt interpreţii Mirabela Dauer, Gabriel Cotabiţă şi Alin Oprea.

(w882)

Dormeau pe-o frumză două stele, Numai una, Când zâmbeşti, din repertoriul juraţilor ediţiei, dar şi celebrele melodii româneşti Zaraza, Au înnebunit salcâmii (Tudor Gheorghe) şi Te aşteaptă un om (a lui Dan Spătaru) le-am putut asculta în finala Provocarea starurilor de la TVR 1.

Partea I a finalei:

Partea a II-a finalei:

FILM.TVR.RO

Logo

 
Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...