Radu Andrei Tudor, cu performanţe fizice de Generaţia FIT

TVR.RO | Vineri, 14 Februarie 2020
Sâmbătă, 15 februarie, de la ora 8:30, „Generaţia Fit” a pregătit o nouă porţie de viaţă sănătoasă pe TVR 2.

La numai o zi după sărbătoarea iubirii, Valentine's Day, vorbim cu Daniel Oprea despre ce trebuie să facem pentru a dobândi un fizic armonios şi tonifiat.

Vom încerca o serie de antrenamente pentru fesieri, destinate femeilor şi un antrenament cu fit ball pentru ambele sexe. Horaţiu Dumitrescu a pregătit şi o surpriză pentru doamne şi domnişoare, iar Chef Cosmin Antonio a preparat desertul „Actorilor îndrăgostiţi”.

(w640)

Aşa cum ne-am obişnuit, #Fit V.I.P., noua rubrica a emisiunii Generația Fit care dezbracă vedetele de secretele stilului lor de viaţă sănătos, îl are invitat pe Radu Andrei Tudor, prezentatorul Telejurnalului TVR 1. Ştiristul a dezvăluit că răbdarea şi organizarea sunt punctele cheie care îl ajută să păstreze un stil de viaţă sănătos şi activ. Vedeta merge regulat la sală, practică kickbox şi urmează pricipiile unei alimentaţii sănătoase. Mai mult, deţine o diploma de instructor de fitness.

Tot în ediţia de sâmbătă, 15 februarie, psihologul Cristina Podgoreanu ne vorbeşte despre iubirea de sine, despre pretuire şi respect, dar mai ales despre cum să facem distincţia între narcisism şi a ne pune pe locul secund.

TVR +
Canalul TVR YouTube