loader
Foto

Galerie foto

Puterea binelui, nou serial de călătorie la TVR 1

Din 18 octombrie, în fiecare duminică, de la 15.30, TVR 1 difuzează serialul Puterea binelui : un bărbat renunţă la viaţa pe care o trăia şi călătoreşte prin lume aproape fără bani, contând doar pe bunătatea semenilor.

 

Printre noutăţile grilei de toamnă a TVR 1 se numără şi serialul de călătorie Puterea binelui (Kindness Diaries), o producţie Marea Britanie 2015, realizată de Leon Logothetis. Duminica, de la ora 15.30, telespectatorii TVR 1 pot urmări, în 13 episoade, călătoriile lui Leon Logothetis prin lumea întreagă.

Un bărbat renunţă la viaţa pe care o trăia şi călătoreşte prin lume aproape fără bani, contând pe bunătatea străinilor. Leon descoperă şi vrea să ne convingă prin acest serial că bunătatea încă există în lume. Ca mulţumire pentru actele lor altruiste, Leon îi răsplăteşte pe toţi cei care l-au ajutat cu un dar care le va schimba viaţa. Primul episod este programat duminică, 18 octombrie, de la 15.30.

(w882)

Leon este cel care a scris şi cartea cu acelaşi titlu: Kindness Diaries, care a inspirat serialul.

Protagonistul şi realizatorul serialului, Leon Logothetis şi-a început cariera în Londra, ca broker, dar, după o perioadă, a ştiut că a venit timpul să-şi urmeze lumina din interior. De fapt, a fost mai mult decât atât: în realitate devenise extrem de deprimat. A înţeles însă că trebuie să facă ceva şi să-şi schimbe modul de viaţă. Ceea ce s-a şi întâmplat, iar acum este un aventurier planetar, speaker motivaţional şi filantrop. A renunţat la imaginea lui de corporatist de succes pentru o viaţă petrecută pe drum, în călătorii.

După cum chiar el mărturisea, „rebelul din tine îţi spune că viaţa ta e a ta. Şi că orice visezi poate fi posibil. Orice. Şi că acea combustie pentru potenţialul tău ascuns stă în bunătate şi căutarea asiduă a puterii de interconectare a oamenilor. Neapărat cu zâmbetul pe buze şi cu un sprint potrivit al pasului”.

(w882)

Vom afla din serial cum prietenii şi familia l-au considerat nebun să-şi arunce toată viaţa în aer şi să plece pentru a-şi urma visul. Dar trebuia. Prima lui călătorie a fost de-a lungul Americii – de la New York la Hollywood - cu numai 5 dolari pe zi, dar relaţionând cu lumea. Şi tot în serial vom vedea cum a fost învăţat de un homeless din Pittsburg că bogăţia nu este în portofel, ci în inima fiecăruia. Leon ne va împărtăşi şi secretul său: a sări în piscină gol-goluţ este ceea ce adoră să facă (dar nu-i spuneţi mamei lui!).

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...