loader
Foto

Galerie foto

„Provocarea starurilor” continuă pentru Ioana, Măriuca şi Stelian

Ioana Ristea din echipa lui Ştefan Stan, Măriuca Bursuc, antrenată de Mihai Alexandru şi Stelian Ciuciuc, din echipa Sandei Ladoşi, sunt cei trei care îşi continuă drumul către finala Provocarea starurilor de la TVR 1.

 

La ediţia cu numărul 4 Provocarea starurilor, Ştefan Stan a avut în echipă două fete: Ioana Ristea, care studiază canto la Şcoala Populară de Arte din Bacău, calificată din ediţa 2 şi Adina Stanciu, de 34 ani, din Focşani. Ioana a reuşit să adune mai multe puncte din partea juriului, astfel că şi-a câştigat dreptul de a continua Provocarea starurilor. Ioana cântă mai tot timpul. Şi face asta de când avea doar 3-4 anişori.

Acum are 16 ani şi vrea să devină o mare cântăreaţă. Părinţii o susţin din plin. O altă mare pasiune a ei, după muzică, sunt maşinile. Poate şi pentru că în copilărie era băieţoasă şi năbădăioasă. La Provocarea starurilor, Ioana a făcut o impresie bună şi juraţilor ediţiei 4, Nicola, Daniel Iordăchioae şi Alin Oprea, aşa că o vom vedea şi în sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1, în următoarea ediţie a emisiunii care lansează tinere talente în muzica românească.

(w500)

A doua concurentă calificată în următoarea etapă Provocarea starurilor este Mariuca Bursuc, din echipa lui Mihai Alexandru. Măriuca are 21 de ani, este din Bacău, dar în prezent locuieşte în Constanţa. Este studientă la medicină, iar recent s-a apucat să cânte la saxofon. Cu vocea, cântă de la 6 ani, dar apoi şi-a completat formarea prin frecventarea unor cursuri de dans şi actorie. În liceu, Măriuca a organizat spectacole caritabile, ba chiar a scos şi un CD cu cover-uri alături de câţiva prieteni.

Cu vocea lui sensibilă şi caldă, Stelian Ciuciuc a reuşit să se impună din nou în echipa Sandei Ladoşi şi să meargă mai departe la Provocarea starurilor. Stelian are 24 ani, este din Focşani şi cântă de la vârsta de 17 ani. Când s-a apucat de cântat, familia nu l-a susţinut, neavând încredere în vocea lui, dar după un timp, aceştia au devenit cei mai mari susţinători ai lui.

Şi în ediţia 5 Provocarea starurilor, 6 tineri interpreţi de muzică uşoară intră în competiţie în echipele mentorilor Sanda Ladoşi, Ştefan Stan şi Mihai Alexandru, dar numai trei continuă concursul Provocarea starurilor. Sâmbăta viitoare, Andreea Bănică ne dă întâlnire tot la TVR 1, la o nouă ediţie a concursului muzical Provocarea starurilor. De la ora 21.00. Vă aşteptăm!

(w882)

Despre Provocarea starurilor

În fiecare show Provocarea starurilor, 6 tineri talentaţi, interpreţi de muzică românească, vor trece prin probe în care îşi vor dovedi calităţile artistice şi vocale. Dintre aceştia, 3 vor părăsi competiţia în fiecare ediţie, alţi 3 concurenţi urmând să completeze locurile eliberate. Cei care doresc să participe la concursul lansat de TVR 1 pot trimite informaţii despre ei şi o înregistrare a unei piese în limba română la provocarea.starurilor@tvr.ro până la 1 decembrie 2018. Echipa emisiunii, coordonată de producătorul Monica Mihai, îi aşteaptă pe cei care îşi doresc un drum în muzica românească să se înscrie pentru a completa la fiecare ediţie echipele mentorilor Sanda Ladoşi, Ştefan Stan şi Mihai Alexandru.

(w882)

La Provocarea starurilor, mentorii sunt aceiaşi pentru toate ediţiile concursului, însă juriul, format din mari interpreţi români care au lansat piese nemuritoare în ultimii 40 de ani, se schimbă în fiecare ediţie.

Din 27 octombrie 2018, la TVR 1 a început cea mai nouă competiţie muzicală, în care vedeta e muzica românească. Provocarea starurilor va dezvălui publicului viitoare staruri ale muzicii româneşti, care vor fi validate de marii interpreţi ai muzicii noastre din ultimii 40 de ani.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...