loader
Foto

Programe in memoriam Ioan Gyuri Pascu la TVR

Luni, 26 septembrie şi miercuri, 28 septembrie, TVR 1, TVR 2 şi TVR HD difuzează programe ce l-au avut ca protagonist pe regretatul artist

 

De numele lui Ioan Gyuri Pascu se leagă atâtea şi atâtea amintiri de suflet pentru fiecare dintre noi! Simbol al scenei româneşti, al libertăţii de exprimare şi al comediei post-decembriste, actorul şi interpretul Ioan Gyuri Pascu, plecat prea devreme la Cer, a ştiut să ne facă să râdem în hohote, dar şi să ne emoţioneze cu momentele sale pe micul ecran.

În perioada 26-28 septembrie, Televiziunea Română îi dedică regretatului artist care a fost „sarea şi piperul” grupurilor umoristice din care a făcut parte câteva programe ce l-au avut ca protagonist.

Astfel, luni, 26 septembrie, de la ora 16.00, Corina Dănilă ne propune să-l revedem pe Ioan Gyuri Pascu la TVR 2, într-o emoţionantă ediţie a emisiunii Ieri - Azi – Mâine. Tot luni, de la 21.50, TVR 1 omagiem personalitatea şi cariera artistului la Stele de 5 stele. Iar la TVR HD, de la ora 22.00, îl regăsim alături de Irina Luca, la Aventura urbană.

Miercuri, 28 septembrie, de la ora 10.00, ne vom aminti de Ioan Gyuri Pascu aşa cum şi ar fi dorit el să ni-l amintim: cu zâmbetul pe buze. Cele mai bune momente umoristice care l-au avut ca protagonist vor fi adunate într-un program difuzat la TVR 1.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Efectele exceselor de sărbători

Efectele exceselor de sărbători

publicat: Vineri, 19 Aprilie 2024

O nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" în care discutăm despre efectele exceselor de sărbători, tratarea bolilor de oase și legătura ...

Activistul Cristian Ispas, omul care schimbă viaţa tinerilor cu dizabilităţi, este „Brilliantul” săptămânii la TVR INFO

Despre potenţialul extraordinar al sportivilor Special Olympics şi despre legea compensaţiei în viaţa tinerilor cu dizabilităţi, într-o nouă ...