loader
Foto

Primarul Cătălin Cherecheş vine la „România 9”

Edilul de la Baia Mare şi jurnalistul Ion Cristoiu sunt invitaţii lui Ionuţ Cristache la România 9 , pe 22 mai, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Cătălin Cherecheş, primarul ajuns celebru în lume după ce a fost reales în funcţie în timp ce se afla în arest, vine, luni seară, la România 9. Emisiunea moderată de Ionuţ Cristache îl mai are la masa discuţiilor pe jurnalistul Ion Cristoiu. România 9 începe şi pe 22 mai de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

(w882) Ionut Cris

În urma deciziei definitive a Curţii de Apel Cluj de a ridica măsura controlului judiciar, Cătălin Cherecheş s-a întors la Primăria din Baia Mare, putându-şi prelua atribuţiile de edil. „Nu pot decât să am o încredere reîntărită în justiţie şi în instituţiile statului. Este un gest de normalitate", declara, pe 10 mai, Cătălin Cherecheş, pentru Telejurnalul TVR.

Cu un an în urmă, primarul municipiului Baia Mare a fost arestat pentru 30 de zile pentru luare de mită, după ce ar fi primit de la o persoană din conducerea CS Fotbal Club Baia Mare 70.000 de lei pentru a susţine financiar clubul. Ulterior, la alegerile locale din iunie 2016, Cătălin Cherecheş a câştigat un nou mandat de edil, deşi se afla în arest. A depus jurământul de primar, după care a fost suspendat din funcţie. De atunci, s-a aflat în arest la domiciliu, apoi sub control judiciar, până la decizia din 10 mai a Curţii de Apel Cluj.

(w882) Catalin Ch

Primarul Cătălin Cherecheş vine, luni seară, la Romania 9, cu declaraţii în premieră. Emisiunea moderată de Ionuţ Cristache este transmisă în direct, de la ora 21.00.

România 9 este un talk-show de sinteză, în care, alături de invitaţi puternici, sunt dezvoltate şi dezbătute teme politice, sociale şi economice, într-o manieră dinamică şi interactivă, difuzat în direct la TVR 1 şi TVR+, de luni până joi, de la ora 21.00. Principalii actori ai evenimentelor-cheie, lideri de opinie şi, în special, liderii generaţiei tinere sunt invitaţii lui Ionuţ Cristache în fiecare seară la TVR 1. România 9 îşi propune o nouă abordare a realităţii, o nouă viziune asupra evenimentelor, un nou tip de analiză a faptelor, o nouă manieră de a dezbate.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...