loader
Foto

Galerie foto

Prietenele Ligia Munteanu şi Cristina Soare, în vacanţa de iarnă

Prezentatoarea principalei ediţii a Telejurnalului TVR 1 şi cea a rubricii Meteo şi-au petrecut Revelionul în Elveţia şi SUA, alături de prieteni

 

După un an în care le-am văzut săptămână de săptămână pe micul ecran, aducându-ne cele mai importante ştiri ale zilei şi previziunile meteorologice în cadrul Telejurnalului TVR 1 de la ora 20.00, Ligia Munteanu şi Cristina Soare şi-au rezervat câteva zile, de sărbători, pentru o vacanţă de vis, în Elveţia, la schi.

„Totul a pornit la o cină în care ne întrebam cu toţii ce să facem de sărbători. În final şi aproape pe neaşteptate, aveam să petrec Crăciunul în New York, alături de familie, şi Anul Nou în Elveţia, cu Ligia şi cu un grup de prieteni”, începe Cristina. Crăciunul peste ocean a fost, pentru prezentatoarea rubricii Meteo, „o explozie de viaţă, culoare şi energie! Am bătut bulevardele-n lung şi-n lat, admirând luminile şi decoraţiunile New York-ului, din Times Square până-n Central Park.”

(oar_w460)

Vacanţa la schi, de Revelion, i-a lăsat Ligiei impresia că a trăit într-un basm: „Mi-a rămas în suflet ţara asta de poveste! Are o atmosferă aparte, un calm rafinat şi un stil aristocratic în toate, de la oamenii de pe stradă până la cele mai sofisticate restaurante. O eleganţă simplă, uşor distantă, dar care te cucereşte de la prima vedere”, descrie prezentatoarea Telejurnalului locaţia vacanţei lor, oraşul Montreux, o localitate din partea franceză a Elveţiei, aşezat la poalele Alpilor, pe malul lacului Geneva.

(w882)

Colege de serviciu şi bune prietene în viaţa de zi cu zi, cele două prezentatoare TVR s-au bucurat de o vreme tocmai bună pentru schiat şi s-au relaxat alături de prietenii lor. „Montreux este oraşul jazzului, un oraş mic, silenţios, unde aproape nimeni nu se grăbeşte niciodată, străjuit de munţi şi ape deopotrivă, unde-am redescoperit liniştea şi-am trăit bucuria de a fi alături de prieteni”, visează Cristina cu ochii deschişi.

(w882)

„Vremea a ţinut cu noi, a nins exact înainte de a ajunge noi acolo! A fost un Revelion minunat, cu oameni care într-adevăr contează. Cred că prietenii adevăraţi - persoane alături de care să petreci timp de calitate - sunt greu de găsit. A trecut prea repede vacanţa, încă nu m-am săturat de pârtie, iar în Elveţia sigur mai mergem! Deja mi-e dor de un fondue ca la carte!”, mai povesteşte cu nostalgie Ligia.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...