Premieră TVR 2: “Trădare”

TVR2 | Miercuri, 20 Octombrie 2021
Joi, 21 octombrie, de la ora 21:10, TVR 2 vă propune o seară de thriller, alături de Emily Rose, Brad Johnson și John Shea, în filmul de acțiune "Trădare".

Un thriller semnat de regizorul Brian Brough, filmul "Trădare" prezintă nedreptatea cumplită trăită de Annie Tatum. Oprită de poliţie în timp ce conducea maşina iubitului ei, Annie se trezeşte într-o situaţie fără ieşire când poliţiştii descoperă în interiorul vehiculului un cuţit însângerat. Tânăra femeie porneşte într-o cursă contra cronometru pentru a afla ce s-a întâmplat, înainte de a fi acuzată pe nedrept de crimă.

(w640)

Rolul protagonistei Annie este interpretat de frumoasa Emily Rose. De-alungul carierei sale, actrița s-a făcut remarcată în serialul de succes "Haven", dar este și mai bine-cunoscută în lumea jocurilor video.

Rose este deținătoarea unui număr impresionant de nominalizări la diferite festivaluri internaționale pentru rolul din seria de jocuri video "Uncharted", iar în 2015 a fost desemnată câștigătoarea premiului BAFTA pentru cel mai bun interpret în același rol.

TVR +
Canalul TVR YouTube