loader
Foto

"Reporter special": Piața muncii din Moldova, după un an de criză | VIDEO

După un an de pandemie, piaţa muncii din Moldova se reorganizează. Au contribuit cursurile de recalificare pentru cei din domeniile afectate.

 

Dinamica pieţii muncii din România a fost marcată în ultimii ani de o diminuare a volumului forţei de muncă, în urma depopulării, respectiv a scăderii natalităţii, cât şi a migraţiei externe.

Factorii sociali demografici dar şi cei economici, precum nivelul investiţiilor din metropole influenţează forţa de muncă.
.
După mai bine de un an de la declanşarea crizei, piaţa forţei de muncă din Moldova încearcă să se redreseze, dar impactul asupra mediului de afaceri a fost considerabil şi diferit de la un sector la altul.
.

Joi, 8 aprilie, ora 18.30 - Reporter special: "Piaţa forţei de muncă din Moldova, după un an de pandemie"

Realizator: Carmen Olaru

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...