loader
Foto

Galerie foto

Muzică şi petrecere cu Fuego, de Paște, la TVR 2

"Drag de România mea!” vine din nou la TVR 2 și online pe TVR+, duminică, 28 aprilie, de Paște, de la ora 15.00. Emisiunea se transmite şi la TVR HD, TVR Internațional și TVR MOLDOVA.

 

În prima zi de Paște, TVR 2 a pregătit o petrecere specială, o gală a muzicii de suflet, cu folclor și veselie!

Responsabil cu distracția va fi același Paul Surugiu-Fuego, a cărui ediție specială „Drag de România mea!” are toate ingredientele pentru a vă face după-amiaza perfectă.

Energia va fi continuă, piese cunoscute, umor și emoție, artiști iubiți și apreciați și, nu în ultimul rând, surprize și premiere.

(w882) Benone

După mulți ani, Benone Sinulescu și Irina Loghin vor fi din nou împreună, povestind despre succesul lor din anii ‘70, atunci când formau un iubit cuplu în muzica populară românească.

(w500) Benone

Benone Sinulescu se află într-o formă de zile mari, pregătind două cântece spectaculoase. Irina Loghin propune premiere și ne întoarce în perioada copilăriei, cântând și în duet cu Fuego.

(w500) Irina Logh

Romantismul va fi asigurat de către cantautorul Ovidiu Komornyik, care ne aduce melodii noi și speciale trări prin muzica sa.

(w500) Komornyik

Minunatele Floarea Calotă, Viorica Chiurciu și Maria Dragomiroiu ne vor purta în lumea cântecului popular, cu cele mai cunoscute cântece din repertoriul lor, ajutate de taraful Cleante și frumoasa Diana Matei.

(w500) Floarea Ca

(w500) Dragomiroi

Actorul Nae Alexandru va salva mielul de Paște, iar Paul Surugiu-Fuego cântă cu foc șlagăre despre români și despre veselie.

(w882) Mielul

Elena Gheorghe ne aduce muzica armânească, perfectă pentru petrecere.

(w500) Elena Gheo

Alte șlagăre românești vor răsuna pentru voi, interpretate de artiștii invitați.

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

(w500) iepurasi

***

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, orele 15:00 şi 00.25; miercuri și joi, ora 11.00

TVR HD: Duminică, ora 00.25

TVR Internațional: Duminică, ora 01:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 16:00

(w882) Elena Gheo

(w882) Haine must

(w882) Dans rosu

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Mircea Cărtărescu a atins un alt nivel în creația literară. Poetul se dovedește, ca prozator, un vizionar

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...

Eurovision 2024: Au început repetițiile tehnice la Malmö

La Malmö Arena din Malmö, Suedia, joi, 18 aprilie au început repetițiile tehnice pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.