loader
Foto

Galerie foto

Pe 27 mai am sărbătorit împreună Ziua Românilor de Pretutindeni!

TVR Internaţional, singurul post de televiziune care se adresează românilor de pe toate meridianele lumii, v-a invitat să urmăriţi, timp de o săptămână, ediţii speciale cu oameni de excepţie şi poveşti de viaţă impresionante.

 

TVR Internaţional, singurul post de televiziune care se adresează românilor de pe toate meridianele lumii, v-a invitat să urmăriţi, timp de o săptămână, ediţii speciale cu oameni de excepţie şi poveşti de viaţă impresionante.

Astfel, luni, la Avocatul Dumneavoastră, Angela Avram a vorbit despre copiii României si drepturile lor, iar marţi, Sorin Burtea ne-a prezentat în programul “Investiţi în România!” antreprenori de succes, adevărate exemple ale inteligenţei şi tenacităţii în afaceri.

(oar_w460)

Miercuri, la Articolul VII, Antonio Momoc ne-a conectat cu comunităţile româneşti din diaspora,

(oar_w460)

iar joi, la Corespondent TVRi, Corina Dobre a stat de vorbă cu unii dintre cei mai valoroşi ambasadori culturali ai României în lume.

În plus, joi, de la ora 21, în programul “La un pas de România” am tras primele concluzii ale seriei de nouă reportaje dedicate comunităţilor istorice româneşti din Ucraina, iar sâmbătă, înainte de Telejurnal, la “Biografii de ţinut minte” am cunoscut povestea medicului personal, de origine română, Herman Tvica Berkovits, al premierului israelian.

Duminică, 27 mai, de la 15.30, am aniversat Ziua Românilor de Pretutindeni alături de comunitatea românească din Roma, iar de la ora 16.00, am descoperit “Un alt colţ de Românie” construit de primii imigranţi români sosiţi în Canada la sfârşitul secolului al XIX-lea.

La Mulţi Ani Români, oriunde vă aflaţi!

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...