loader
Foto

Paul Surugiu Fuego, câștigător la Gala Premiilor Radar de Media 2019

Într-o atmosferă de gală şi într-un centru exclusivist din apropierea Bucureștiului, a avut loc Gala Premiilor Radar de Media 2019. Printre câştigători s-au numărat Paul Surugiu Fuego şi emisiunea „Drag de România mea”, de la TVR 2.

 

„Vă mulţumesc pentru acest premiu. Sunt foarte fericit. Am încercat în cele trei sezoane ale emisiunii „Drag de România mea”, să promovăm valorile României şi toate domeniile de artă.

Sunt foarte fericit pentru că facem audienţă cu o echipă mică, cu o echipă de profesionişti şi mă bucur că Televiziunea Publică, în special TVR 2 şi TVR 2 HD, fac posibil şi al patrulea sezon al emisiunii „Drag de România mea”, în primăvară", a spus artistul.

Paul Surugiu Fuego a primit Premiul Special pentru Promovarea Valorilor Românești, atât în concertele sale, cât şi la postul public de televiziune şi vine ca o confirmare a muncii depuse alături de echipa „Drag de România mea”.

"Vreau să spun că sunt extrem de emoţionat. Este primul premiu pe care îl câştigăm la „Drag de România mea” şi vreau să mulţumesc micii echipe de realizatori, producători, oameni de televiziune, care fac în aşa fel încât duminicile să fie mai aproape de sufletele dumneavoastră. Îmi este drag de această ţară şi am să-i promovez pe marii artişti ai României care au nevoie ca arta lor să fie arătată şi iubită”, a adăugat artistul.

(w882)

Important eveniment media al anului, Gala Premiilor Radar de Media a ajuns la cea de-a opta ediţie. Decernarea premiilor publicului cititor a avut loc miercuri seară şi a reunit nume cunoscute şi apreciate în showbiz într-un eveniment strălucitor. „Este singurul eveniment care premiază toată media românească, votul cititorilor fiind 100% transparent. Practic, cititorii văd în timp real situaţia voturilor”, a spus Dorin Huntai.

Anul acesta, pe site-ul Radar de Media au votat peste 150 de mii de cititori unici, timp de 6 luni. Votarea s-a desfășurat în două etape: preliminară și finală.

Vedetele TVR Alina Ionescu (Zile cu stil) şi Tudor Furdui (Ştirile sportive) au urcat şi ei pe scenă pentru a oferi trofeul pentru Cea mai bună melodie a anului - Carla's Dreams, Luna.

(w882)

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...