loader
Foto

Pachete cu cărţi pentru telespectatorii emisiunii „ÎN GRĂDINA DANEI”

Un nou concurs pentru cei care urmăresc emisiunea „În grădina Danei” . La emisiunea prezentată de Dana Constantinescu la TVR 1 în fiecare duminică, de la ora 10.00, poţi câştiga premii constând în cărţi.

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Urmăreşte în fiecare duminică, de la ora 10.00, emisiunea În grădina Danei, la TVR 1, răspunde corect la întrebările pe care ţi le adresează Dana Constantinescu şi poţi deveni câştigătorul noilor premii puse la bătaie! Este vorba despre 5 premii, fiecare premiu fiind format dintr-un pachet de 6 cărţi oferite de Editura Casa.

Ce trebuie să faci pentru a intra în competiţie? Urmăreşte emisiunea În grădina Danei în fiecare duminică dimineaţă, la TVR 1, răspunde corect la întrebarea din timpul emisiunii şi trimite răspunsul corect, în plic, prin poştă, la adresa Televiziunii Române (Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti), cu menţiunea, pe plic, „Pentru emisiunea În grădina Danei”. Mai multe detalii găseşti în Regulamentul ataşat.

Extragerea şi anunţarea publică a câştigătorilor va fi făcută în cadrul emisiunilor difuzate astfel: 17 martie, 21 aprilie, 19 mai, 30 iunie şi 28 iulie 2019.

Concursul interactiv cu premii În grădina Danei se desfăşoară în perioada în perioada 25 februarie – 31 iulie 2019, în cadrul emisiunii al cărei nume îl poartă. Succes!

În fiecare săptămână, TVR 1 îţi propune o emisiune-ghid care vine cu sfaturi, informaţii, soluţii, oportunităţi pentru crearea unei grădini îmbelşugate (de la plantare până la recoltare).

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...