loader
Foto

Obezitatea la copii şi incontinenţa urinară, subiecte la „Vreau să fiu sănătos”

După ce ne-a adus sfaturi pentru o viaţă sănătoasă la „pastila” difuzată de luni până vineri, de la 9.35, sâmbătă, Sonia Argint Ionescu a venit cu o doză mărită de informaţii medicale: de la 11.30, într-o emisiune de o oră, la TVR 1 şi TVR+.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Emisiunea Vreau să fiu sănătos de la TVR 1 continuă să ne aducă sfaturi simple şi la obiect pentru creşterea calităţii vieţii. O nouă ediţie, în care subiectele propuse de realizatoarea Beatrice Cioba beneficiază de explicaţiile şi sfaturile specialiştilor invitaţi la Vreau să fiu sănătos, se difuzează sâmbătă, 29 octombrie, de la 11.30.

Întâlnirea ne va aduce informaţii utile despre obezitatea la copii, incontinenţa urinară, infecţiile nosocomiale din spitale, dar ne propune şi câteva remedii pentru părul gras. Invitaţii din 29 octombrie ai Soniei Argint Ionescu sunt dr. Luiza Vitan, medic primar endocrinolog (Spitalul Clinic CF2 Bucureşti), care ne va vorbi despre obezitatea la copii, dr. Andrei Manu Marin, medic primar urolog, cu specializare în neuro-urologie, care va dezvolta subiectul incontinenţei urinare, respectiv dr. Andreea Moldovan, medic primar boli infecţioase, care explică pe înţelesul tuturor infecţiile nosocomiale din spitale. Tot atunci, din reportajele pregătite de echipa Vreau să fiu sănătos, vom afla câteva remedii pentru părul gras, dar şi care este legătura dintre hormoni şi carnea de pui.

jurnalişti: Dana Armasu, Grigore Vârsta, Carmen Vrabete

producător: Beatrice Cioba

Noutatea toamnei pentru emisiunea prezentată de Sonia Argint Ionescu este „pastila” pe care ne-o „administrează” prezentatoarea, de luni până vineri, de la 9.35. Iar sâmbăta, de la 11.30, beneficem de recomandări din partea medicilor invitaţi în emisiune şi urmărim reportaje pe subiecte controversate, într-o ediţie Vreau să fiu sănătos de o oră. Emisiunea se difuzează la TVR 1 şi online, pe TVR+.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil prin aplicaţia TVR+.

Descărcați aplicaţiile pentru IOS și Android!


 

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.