loader
Foto

Galerie foto

Totul despre FESTin pe bulevard, la Arte, carte şi capricii

La „Arte, carte şi capricii” de joi, 12 octombrie, aflăm detalii despre spectacolul „Profetul”, FESTin pe bulevard, dar şi despre cel mai recent proiect semnat de Gigi Căciuleanu. Emisiunea poate fi urmărită la  TVR 3, de la ora 21.00.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În ediţia din această săptămână, Liana Stanciu discută cu Teodora Enache, una dintre cele mai respectate soliste şi compozitoare de jazz, cu actriţa Oana Pellea şi cu regizorul Mihai Ţărnă despre spectacolul  „Profetul”,  inspirat de nouă capitole din cartea lui Khalil  Gibran. Un proiect situat deasupra oricăror limite geografice, etnice sau religioase, un spectacol-concert  despre  viaţă, moarte, iubire şi marile întrebări care ne preocupă neîncetat.

(oar_w460) Arte carte

FESTin pe bulevard, festivalul organizat de Teatrul Nottara, este un alt subiect de la „Arte, carte şi capricii”. De la invitaţii emisiunii: Marinela Ţepuş, directorul Teatrului Nottara şi actorul şi regizorul Vlad Zamfirescu aflăm că, anul acesta, FESTin pe bulevard pune în discuţie „Criza adolescenţei”, dar oferă şi întâlniri cu trupe de teatru sosite din întreaga lume.

(oar_w460) Arte carte

Tudor Călin Zarojanu aduce un nou argument pentru lectură în rubrica „De ce-aş citi”. Apoi, avem parte de rock de cea mai bună calitate alături de Cargo,  una dintre cele mai longevive trupe de rock de la noi, aflăm care este cel mai recent proiect semnat de dansatorul şi coregraful Gigi Căciuleanu, care sunt premierele cinematografice din acest sfârşit de săptămână şi, nu în ultimul rând, care sunt noutăţile Festivalului Explore, ediţia 2017.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, vă invităm să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...