loader
Foto

Galerie foto

O nouă săptămână alături de criminaliştii Poliţiei din Las Vegas

Serialul „CSI: Crime şi investigaţii” continuă la TVR 2 cu cinci noi episoade ale sezonului 14.  Cazurile investigate de criminaliştii Las Vegas Police sunt la TVR 2 de luni până vineri, de la 23.00.

 

Episodul 9: „Check In and Check Out” (luni, 14 august, ora 23:00)

(w500)

Chemați să investigheze moartea brutală prin înjunghiere a unui cuplu găsit în Sky View Motel, criminaliștii CSI își dau seama că au existat alte două cazuri asemănătoare care s-au întâmplat chiar în aceeași cameră.

Într-o primă fază, ei investighează  o prostitutată de sex masculin, care fusese acuzată de asalt, faptă produsă chiar în acea cameră de motel. În apărarea sa, bărbatul spune că atacul a fost în legitimă apărare, întrucât clientul îl atacase.

Episodul 10: „Girls Gone Wild” (marţi, 15 august, ora 23:15)

Când agentul Finlay dispare, Sara încearcă să reconstituie ultimele evenimente care au dus la pierderea unui membru al echipei. Sara, Finlay și Morgan erau în drum spre Reno pentru un weekend de spa, între fete, dar au trebuit să oprească în micul oraș Larkston, după ce mașina lui Finlay a avut o pană.

Finlay a părăsit barul cu Darryl, un bărbat pe care l-a găsit la barul din Larkston, însă în momentul în care el a vrut să o violeze, ea l-a înjunghiat. Finlay se întoarce la bar, de unde le ia pe Morgan și Sara, însă când vrea să le arate atacatorul, acesta a dispărut.

Episodul 11: „The Lost Reindeer”  (miercuri, 16 august, ora 23:30)

(w500)

Echipa CSI este chemată să investigheze moartea unui... Moş Crăciun. Primele cercetări arată că victima a murit prin înjunghiere în timpul unei petreceri de Crăciun organizate de Ryan Bonham – şeful unei companii din Las Vegas.

După ce-au verificat înregistrările camerelor de vedere, criminaliştii descoperă că la petrecere au fost de fapt doi bărbaţi îmbrăcaţi ca Moş Crăciun, iar ucigaşul l-a ucis pe Moşul greşit.

Episodul 12: „Keep Calm and Carry-On” (joi, 17august, ora 23:00)

(w500)

Criminaliştii Poliţiei din Las Vegas sunt chemaţi la aeroport să investigheze moartea lui Janet Riggins, care a fost bătută şi aruncată dintr-o maşină pe pista de aterizare.

Mai mulţi pasageri din aceeaşi cursă cu victima descoperă că le-au fost furate obiecte de valoare, iar unul dintre ei o confruntă pe Janet pentru un ceas pe care ea l-ar fi furat.  Drept răzbunare, pasagerul i-ar fi luat în schimb telefonul lui Janet; de la acest telefon, criminaliştii încearcă să afle cine ar fi putut s-o ucidă pe femeie.

Episodul 13: „Boston Brakes” (vineri, 18 august, ora 23:00)

(w500)

După ce sunt chemaţi la scena unui accident de maşini, criminaliştii descoperă că victima este reporterul John Merchston (personaj care a apărut în primul episod al sezonului XIV). Morgan începe să verifice înregistrările camerelor din trafic împreună cu Sean Yeager şi observă că John a avut un schimb de replici cu o femeie necunoscută chiar înainte de accident.

Avocatul lui John, Jill McDermott, le spune criminaliştilor că John lucra sub acoperire la un articol despre „Project Jericho”, o operaţiune de strângere de informaţii coordonată de generalul Robert Lansdale.

Despre CSI

Din iulie 2017, urmăriţi la TVR 2 episoadele celui de-al 14-lea sezon al serialului american CSI: Crime Scene Investigation, care prezintă cazurile şi investigaţiile criminaliştilor de la Las Vegas Police.

Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 2000 pe postul american CBS. Cu 15 sezoane înregistrate, CSI a fost desemnat cel mai popular serial dramatic la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo de trei ori. În 2012, CSI a fost considerat cel mai urmărit serial la nivel global şi a câştigat numeroase premiii, printre care: 9 premii Emmy (şi 23 de nominalizări), 4 premii People’s Choice Awards  etc. Succesul imens al serialului i-a făcut pe producători să creeze trei seriale spin-off: CSI:New York, CSI: Miami şi CSI: Cyber.

Personajele principale sunt interpretate de: Ted Danson (DB Russell) – care a fost nominalizat de 15 ori la Premiile Emmy, din care a câştigat 2 şi de 10 ori la Globurile de Aur, câştigând trei; Elisabeth Shue (Julie Finlay) a fost nominalizată la Oscar, Globurile de Aur şi BAFTA;  Jorja Fox (Sara Sidle) a mai jucat în serialul american ER (Spitalul de urgenţă), The West Wing, iar împreună cu echipa serialului a câştigat premiul pentru cea mai bună interpretată a unui grup într-un serial de Screen Actors Guild Award.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...