loader
Foto

O nouă ediție „Banii Tăi”, la TVR 1

Vineri, 15 martie, de la ora 17:05, vorbim despre problemele pe care le au angajaţii din România, despre bugetul Ministerului Turismului și despre Gala „Femei în Economie”. Emisiunea se difuzează la TVR 1 şi online pe TVR+.

 

Parlamentul a votat pentru a doua oară aceeaşi lege a bugetului de stat pe 2019.

Este vorba despre bugetul întors de Preşedinte pentru reexaminare. Dar cu bugetul promulgat sau nu, resursa umană este extrem de importantă pentru orice companie. Vom explica de ce, la „Banii Tăi”.

Ministerul Turismului va beneficia în acest an de cel mai mare buget pe care l-a avut vreodată, dublu față de 2018. Pentru promovare sunt alocate 10 milioane de euro, cea mai mare sumă de până acum. Dar pentru că mult să însemne şi eficient, aflaţi de la noi propunerile actorilor din turism: Alin Burcea, CEO, agenția de turism Paralela 45, Marius Berca, manager, agenția de turism Christian Tour, Călin Ilie, Președinte, Federația Industriei Hoteliere din România, și Maria Stoian, Președinte, ANTREC România.

Cele mai performante femei-manager din România au fost premiate într-o gală specială, pe scena Operei Române: Anca Vlad, fondatoare și preşedinte al Fildas-Catena, Măriuca Talpeș, cofondatoare Bitdefender, Mihaela Marcu-Cristescu, fondator MedLife, Lucia Morariu, general manager Eximtur, Corina Popescu, CEO, Electrica SA. Detalii despre acest eveniment aflaţi din ediţia de vineri, 15 martie.

Despre problemele pe care le au angajații din România în relația cu managerii, dar și invers, vorbim cu expertul în resurse umane, Doru Dima.

***

Din 11 ianuarie, urmăriți sezonul 6 al emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR 1 și online pe TVR+. În reluare, în fiecare marţi, de la ora 6:30.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

FILM.TVR.RO

Logo

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

publicat: Joi, 25 Aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, la „Actual regional”, am dezbătut în direct, alături de Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, ...