loader
Foto

Galerie foto

O ediţie de sărbătoare la "Drag de România mea!"

Paul Surugiu-Fuego a celebrat România, fix după Centenar, cu o gală de referință, în care clipele au fost cu adevărat unice, în 2 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 2. Emisiunea poate fi urmărită și la TVRi, TVR HD şi online pe TVR+, detalii în articol.

 

Paul ne-a vorbit în această ediţie despre bucuria de a fi român, despre întoarcerea românilor acasă și despre patria aceasta mare.

Ne-a cântat, având pregătit pentru publicul său drag un cântec nou, în primă audiţie. I-au fost alături invitaţi de seamă, adevărate simboluri ale domeniului lor de activitate.

Mariana Anghel ne-a adus, din Hunedoara istorică, cu chipul său angelic, cântecul patriotic şi portul autentic.

(w882) drag de ro

Marele cosmonaut, lordul cerului, Dumitru Dorin Prunariu a vorbit despre mândria de a fi român, despre activitatea sa impresionantă și despre proiectele de viitor ale domeniului acesta, atât de puţin cunoscut şi promovat la noi.

(w882) drag de ro

Corul Naţional de Cameră MADRIGAL - MARIN CONSTANTIN, un brand de ţară, ambasador al României în lume, ne-a adus emoţie și frumoase cântece dedicate României.

(w882) drag de ro

Surprizele s-au ţinut lanţ, cântecele de seamă au prins viaţă, din nou, prin glasul lui Fuego, iar marele actor Dorel Vişan ne-a oferit o lecție de patriotism, o radiografie clară a românului actual.

(w882) drag de ro

O ediție specială, cu puternice simțiri românești, în care i-aţi putut revedea și pe SUPERMARKET și baletul Florin Mariș!

(w882) drag de ro

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, ora 15:00 (premieră); ora 23:20

TVR HD: Duminică, ora 23:20

TVR Internațional: duminică, ora 01:00 (ora României)

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.