loader
Foto

Fundaşul Naţionalei U21:„Nu mi-e teamă de nimeni, mai ales în sportul acesta!”

Din 16 iunie, Campionatul European de Fotbal U21 este în direct şi în exclusivitate la TVR. Să îi cunoaştem pe jucătorii Naţionalei de tineret U21 care vor evolua în Italia: Virgil Ghiţă- fundaş.

 

Piteşteanul Virgil Ghiţă joacă la Viitorul Constanţa, echipa antrenată de Gică Hagi. Se declară puternic şi altruist. „De abia aştept să le arătăm că şi noi suntem valoroşi!”, spune fundaşul pe care Mirel Rădoi l-a convocat în lotul care reprezintă România la CE U21.

Joacă fotbal de când se ştie şi cu fotbalul îşi doreşte să continue până la bătrâneţe. „Peste 10 ani o să fiu la o echipă bună din Europa. Aşa mă văd eu peste 10 ani...”, susţine jucătorul lui Hagi.

Virgil Ghiţă e fan Game of Thrones, dar vede cu plăcere şi comedii, filme de groază sau de acţiune. Când are timp, pentru a se relaxa, iese cu prietenii la film sau la masă în oraş. Cea mai importantă din viaţa lui este familia, pe care vrea să o ştie alături de el şi pe care îşi doreşte să o ajute.

(w882) Banner U21

În ultimele şase luni-un an s-au schimbat multe lucruri în viaţa lui: „Cred că am prins toate selecţiile!", spune mândru fundaşul.

Datorită faptului că echipa U 21 şi-a câştigat calificarea la Campionatul European, şi Ghiţă a început să joace mai mult, mai bine, a crescut nivelul jocului său, şi-a dezvoltat calităţile fizice, dar şi rezistenţa psihică. Vom vedea evoluţia sa în meciurile Naţionalei de tineret U21 de la Campionatul European de săptămâna viitoare, pe care TVR le va transmite în exclusivitate.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...