loader
Foto

Galerie foto

„Nu cred că cineva îşi doreşte să fie doar o faţă în mulţime..."

Peggy stă peste program pentru a lucra împreună cu Don pentru un client important. Episoadele 7 şi 8 ale seriei a patra Mad Men , sâmbătă, 30 ianuarie, de la 21.00, la TVR 1 şi TVR HD.

 

„Nu cred că cineva îşi doreşte să fie doar o faţă în mulţime..." sau „Vrei să mă întind din nou pe canapea şi să-ţi mai explic o dată?” sunt replici care îi aparţin ambiţioasei Peggy Olson, copywriter la Sterling Cooper Draper Price, deşi a început ca secretară a lui Don. De altfel, Don este cel care a promovat-o pe Peggy pentru contribuţia ei creativă în două campanii importante pentru agenţie.

(w882)

Peggy şi Don au o legătură aparte: când Don este arestat pentru că a condus beat, el o sună pe Peggy pentru plata cauţiunii. Bobbie, cu care Don era în maşină, o sfătuieşte să îl trateze pe Don ca şi cum ar fi egalul ei, dacă vrea să avanseze în carieră. Peggy încearcă să urmeze sfatul şi în agenţie şi să fie egală cu toată lumea din companie, dar rezultatele sunt cel puţin ciudate, deşi Don o apreciază pentru talentul ei de copywriter.

(w882)

În serial, Peggy a avut tot felul de relaţii cu bărbaţii din birou. Pete este tatăl copilului ei, deşi, în naivitatea ei, nici nu realizase că este însărcinată. Peggy renunţă însă la copil şi îl dă spre adopţie.

Petrecem serile de sâmbătă în compania publicitarilor newyorkezi de mare influenţă din anii ’60. Cea de-a patra serie a îndrăgitului serial Mad Men se vede în premieră şi în exclusivitate la TVR. În 30 ianuarie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR HD vedem episoadele 7 şi 8.

Episodul 7 – Valiza

Un deadline ameninţător de strâns aduce disperare în firmă, aşa că Don îi cere lui Peggy să rămână foarte târziu peste program pentru a lucra la reclama pentru Samsonite. Din acest motiv, ea lipseşte de la cina festiva prin care iubitul ei încerca sa îi serbeze ziua de naştere. În aceeaşi noapte, Don primeşte un telefon de la nepoata Annei, care îi confirmă bănuielile despre problemele de sănătate ale acesteia. Iar Duck, bine capsat, trece pe la birourile SCDP pentru a o căuta pe Peggy. Al doilea meci al lui Muhammad Ali vs. Sonny Liston din mai 1965 este reflectat în episodul al şaptelea al seriei a patra Mad Men.

(w882)

Episodul 8 – Omul verii

Don are de depăşit momentul dispariţiei Annei şi caută răspunsuri în el şi pentru el însuşi, Peggy este pusă într-o situaţie delicată atunci când un nou creativ, mult prea obraznic, este nepoliticos cu Joan.

Don încearcă să-şi recâştige controlul prin mişcare, sport şi prin ţinerea unui jurnal. Betty îi interzice să ia parte de ziua de naştere a lui Eugene şi este confuz atunci când ea şi Henry dau peste el şi Bethany, care erau de asemenea la întâlnire. Insistenţele lui Don de a ieşi la întâlnire cu Faye se concretizează într-o cină neaşteptată. Sexismul exagerat al lui Joey dă naştere la fricţiuni şi enervări, în special cu Joan, ceea ce o face pe Peggy să intervină pentru a calma situaţia.

(w882)

FILM.TVR.RO

Logo

 
Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...