loader
Foto

Noutăţile toamnei, la TVR MOLDOVA

Din 5 octombrie, telespectatorii de peste Prut pot urmări un telejurnal extins, urmat de o oră de dezbateri pe teme de actualitate şi apoi, un serial poliţist canadian.

 

Astfel, pe tronsonul de prime-time, telespectatorii de peste Prut pot urmări Telejurnalul Moldova, Punctul pe Azi, Orizont European şi serialul “Legea lui Doyle”.

Telejurnalul Moldova începe, de luni până vineri, la ora 19.00 şi are, din 5 octombrie, o durată de o oră. Urmează la ora 21.00 emisiunile publicistice, tot cu durată de oră. De luni până joi, de la ora 22.00, se va difuza serialul poliţist “Legea lui Doyle”.

TVR MOLDOVA mizează şi pe continuitatea programelor Televiziunii Române, pentru a întări legătura dintre românii aflaţi de o parte şi de alta a Prutului.  Astfel, emisiuni de reportaje, documentare, folclor, publicistică, actualităţi, momente de arhivă, dar şi filme româneşti clasice şi producţii ale posturilor regionale ale TVR se vor regăsi în oferta de programe.

Finalul de săptămână este dedicat filmului românesc, sâmbăta şi duminica vor fi difuzate producţii clasice, dar şi filme recente, prilej de întâlnire cu unii dintre cei mai mari actori români.

Recent, TVR MOLDOVA a lansat cereri de ofertă pentru realizarea mai multor serii de emisiuni cu tematică din domeniul agriculturii, gastronomiei, tineret, străini, dar şi varietăţi în Republica Moldova. La final de septembrie au fost publicate rezultatele cererilor de ofertă şi urmează negocieri, în urma cărora vor fi anunţaţi câştigătorii.

***

TVR MOLDOVA este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...