loader
Foto

Noutăţi la Telejurnalul TVR în această toamnă

Format îmbunătăţit, formule noi de prezentare şi pachet grafic nou pentru Telejurnalul TVR - din 14 septembrie.

 

Din 14 septembrie, Telejurnalul TVR vine cu câteva noutăţi importante: format îmbunătăţit, pachet grafic complet nou, dar şi noi formule de prezentare - cu un singur prezentator pentru Telejurnalul de seară şi pentru cel de ora 14.00.

„Ceea ce vreau să obţinem în primul rând este credibilitatea acestui produs. Vreau ca Telejurnalul TVR să se afirme ca alternativă solidă la oferta de emisiuni de ştiri de pe piaţa de televiziune de la noi. Conţinutul Telejurnalului se va concentra mai mult pe subiecte cu impact social, subiecte care vorbesc despre schimbări importante în viaţa noastră de zi cu zi”, spune Raluca Stroe Brumariu, director al Departamentului Ştiri şi Emisiuni Sportive al TVR.

Astfel, din 14 septembrie, Mihai Constantin va prezenta Telejurnalul de ora 20.00, principala emisiune informativă a postului TVR 1, în timpul săptămânii, urmând ca Radu Tudor (de cinci ani prezentator al Telejurnalului matinal) să le dea întâlnire telespectatorilor în weekend, la aceeaşi oră. Telejurnalul va încorpora şi ştirile sportive, care vor fi prezentate de Dorina Florea de luni până vineri.

(w882)

Radu Tudor - Telejurnal, ora 20.00 - weekend

La pupitrul Telejurnalului de la ora 14.00 se va afla în continuare Teodora Popa, Telejurnalul de la 14.00 fiind difuzat de TVR 1 tot de luni până duminică.

(w882)

Teodora Popa - Telejurnal, ora 14.00

(w882)

Dorina Florea - Stiri sportive, Telejurnal ora 20.00

Noutăţi sunt şi la Telejurnalul matinal, unde formula de prezentare îi va reuni pe Lavinia Adam (în echipa Telejurnalului matinal din 2005) şi Vlad Arhire, prezentator şi comentator sportiv al TVR. Telejurnalul matinal revine la durata de două ore din 15 septembrie şi va aduce telespectatorilor informaţii relevante, meteo şi sport în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 7.00.

Interviurile şi Reportajele Telejurnalului, realizate de echipa Ştirilor TVR, vor fi difuzate din această toamnă sâmbăta, în intervalul 21.00-21.30. Şi tot Departamentul Ştiri şi Emisiuni Sportive mai pregăteşte pentru această toamnă o linie de talk-show-uri, difuzate de luni până vineri de la ora 19.00.  

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...