loader
Foto

Galerie foto

Noutăţi de la Eurovision România

Discuţiile despre ediţia din 2015 a Eurovision România continuă duminică seară, de la ora 21.10 la TVR 1 şi TVR HD. Atunci aflăm invitatul special al finalei Eurovision de la Craiova

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Ioana Voicu şi Florina Ghenescu vă dau întâlnire în cea de-a doua ediţie Eurovision România cu cinci dintre finaliştii selecţiei naţionale duminică, 22 februarie, de la 21.10. Vin să ne povestească despre pregătirile pe care le fac pentru finala de la Craiova şi să ne cânte melodiile cu care concurează: Tudor Turcu (Save Us) , Blue Noise (Love Won‘t Run Away), Voltaj (De la capăt), Alexa & Temişan (Chica Latina), Trupa Băieţii (Dragoste în lanţuri). Şi pentru că nu au putut fi prezenţi la emisiune, echipa de realizatori a pregătit şi un interviu cu CEJ, concurenţii din Suedia, care vor cânta în finala de pe 8 martie melodia We Were In Love. Emisiunea poate fi vizionată şi online pe TVR+.

Cine este invitatul special al finalei Eurovision de la Craiova aflăm la emisiunea Eurovision România de duminică de la Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

Şi tot la Eurovision România de duminică, Nico şi Vlad Miriţă vin să împărtăşească experienţa lor Eurovision, aşa cum au trăit-o în 2008, la Belgrad şi ne reamintesc piesa cu care au concurat atunci – Pe o margine de lume, compusă de Andrei Tudor. Producătorul din 2009 al proiectului Eurovision, Liana Săndulescu, ne povesteşte despre grandioasa ediţie Eurovision de la Moscova din 2009. Iar Cătălin Bugean, regizorul spectacolului din 8 martie, ne va dezvălui câteva secrete despre ce a pregătit pentru show-ul de la Sala Polivalentă din Craiova.

Fanilor concursului Eurovision le recomandăm să fie pe fază: concursul pentru ei se desfăşoară pe pagina de Facebook Eurovision România (www.facebook.com/eurovision.romania), iar dacă răspund provocărilor lansate, pot câştiga două invitaţii duble la show-ul de la Craiova din 8 martie.

Din 15 februarie, până la spectacolul din 8 martie prilejuit de finala naţională a concursului Eurovision 2015, TVR 1 difuzează, în fiecare duminică seară, emisiuni dedicate evenimentului muzical anual al Europei. Cele trei ediţii Eurovision România se constituie, aşadar, ca un preambul la selecţia naţională şi sunt prezentate de Ioana Voicu şi Florina Ghenescu (Miss G). Telespectatorii TVR 1, TVR HD şi cei care urmăresc programele Televiziunii Române online, pe TVR+ le pot urmări duminica, de la 21.10.

Eurovision România poate fi urmărită la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

***

Vedete autohtone, dar şi mulţi compozitori străini speră să reprezinte România la concursul de la Viena, din luna mai. Melodia câştigătoare va fi aleasă pe 8 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova.

Pe eurovision.tvr.ro, se găsesc toate informaţiile despre concurs, dar şi noutăţile din ţară şi din străinătate pe subiectul Eurovision. Concursul cântecului european se va desfăşura, în 2015, la Viena, Austria, în 19, 21 şi 23 mai. România va participa în prima semifinală a concursului, cea din 19 mai, alături de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri – joi seară, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu deschide o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Mesaj către lumea de azi: Ei sunt „Români universali”!

Cutia de viteze automată, testul Papanicolau, declanșarea artificială a ploilor, implantul dentar sau scaunul ejectabil pentru avioane sunt doar ...