loader
Foto

Noul sezon „Vreau să fiu sănătos” vine cu noutăţi 6 zile din 7

Din 17 octombrie, Sonia Argint Ionescu ne aşteaptă cu informaţii şi sfaturi medicale la „pastila” difuzată de luni până vineri, de la 9.35, respectiv sâmbăta, la 11.30, într-o emisiune de o oră, la TVR 1 şi TVR+.

 

Ediția din 22 octombrie este disponibilă online pe TVR+.

Emisiunea Vreau să fiu sănătos de la TVR 1 revine cu sfaturi simple şi la obiect pentru telespectatorii săi luni, 17 octombrie, într-un nou sezon ce promovează creşterea calităţii vieţii. Noutatea toamnei pentru emisiunea prezentată de Sonia Argint Ionescu este „pastila” pe care ne-o „administrează” prezentatoarea, de luni până vineri, de la 9.35. Iar sâmbăta, de la 11.30, beneficem de recomandări din partea medicilor invitaţi în emisiune şi urmărim reportaje pe subiecte controversate, într-o ediţie Vreau să fiu sănătos de o oră. Emisiunea se difuzează la TVR 1 şi online, pe TVR+.

„Pastila zilnică a emisiunii ne va ţine într-o permanentă legătură cu telespectatorii noştri, care vor fi astfel conectaţi la subiecte de actualitate din medicină şi wellness. Aducem sfaturi simple, concrete pentru creşterea calităţii vieţii, dar vom aborda şi subiecte care au strânit dezbateri numeroase, precum importanţa vaccinurilor, mamografiile etc.”, dezvăluie Sonia Argint Ionescu.

În ceea ce priveşte ediţia de sâmbătă, prima întâlnire ne va aduce informaţii utile despre fibromul uterin, varice şi artroze. Invitaţii din 22 octombrie ai Soniei Argint Ionescu sunt conf.dr. Alexandru Florin Anca - şef secţie Obstetrică-Ginecologie I la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, care ne va vorbi despre tratamentele noi pentru fibromul uterin, asist.univ.dr. Daniel Voiculescu - medic primar chirurg, care va dezvolta subiectul tratamentelor moderne pentru înlăturarea varicelor, respectiv dr. Carmen Orban - manager al Insitutului Clinic Fundeni, care ne va spune ce condiţii trebuie îndeplinite pentru a beneficia de tratamente în străinătate (ce pot fi decontate prin formularul E 112). Tot atunci, din reportajele pregătite de echipa Vreau să fiu sănătos, vom afla cum ne putem pregăti un mic dejun ieftin, sănătos şi rapid, precum şi cât de nocive pot fi deodorantele.

„Emisiunea este difuzată sâmbătă la o oră accesibilă. În felul acesta, mulţi dintre cei interesaţi de subiectele propuse de noi vor putea beneficia de sfaturile specialiştilor pe care îi vom invita în fiecare săptămână la Vreau să fiu sănătos”, mai spune Sonia Argint Ionescu.

De luni până vineri, de la 9.35, respectiv sâmbăta, de la 11.30, telespectatorii TVR 1 află noutăţi din lumea medicală, cele mai recente tratamente şi terapii sau metode profilactice. Emisiunea Vreau să fie sănătos, ce poartă semnătura producătorului TVR Beatrice Cioba, se transmite la TVR 1 şi online, pe TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...