loader
Foto

Noi episoade din “CSI: Crime și Investigații”

Cel de-al XIII-lea sezon al serialului CSI continuă la TVR 2 cu episoadele 19, 20 şi 21, care se difuzează marţi, miercuri şi, respectiv, joi, de la ora 23:10.

 

Episodul 19: Backfire (marți, 28 aprilie, ora 23:10)

Echipa CSI investighează o triplă omucidere. La locul crimei găsesc o fetiţă de șase ani, Molly, care este traumatizată pentru că unchiul ei, Steve, se numără printre cele trei victime. Dovezile preliminare sugerează că două dintre victime sunt hoți implicaţi într-un șir de tâlhării locale, astfel încât criminaliştii CSI încep să suspecteze că omuciderea a avut ca motiv răzbunarea.

Episodul 20: Fearless (miercuri, 29 aprilie, ora 23:10)

Eric Wade, un angajat al unei companii farmaceutice, este găsit mort într-o baie terapeutică cu nămol. Criminaliştii CSI suspectează iniţial o moarte prin înec. Investigaţiile scot la iveală că Wade a murit după o reacție alergică produsă de inhalarea unei mari cantităţi de latex. Echipa CSI descoperă că Wade şi un coleg de-al său se foloseau de unele substanţe produse de compania unde lucrau, pentru a-şi fabrica droguri. Între timp, Hodges află un secret despre logodnica lui, Elisabetta.

Episodul 21: Ghosts Of The Past (joi, 30 aprilie, ora 23:10)

Un vânător de fantome, Doug Lasky, este ucis într-un abator abandonat care în trecut a fost scena mai multor crime oribile. Doug fost omorât în acelaşi fel în care, în trecut, un criminal în serie, Walter Simms, şi-a omorât victimele. Ancheta inițială pare să indice ca potențiali suspecți pe coechipierii de vânătoare ai lui Doug, Owen și Carrie, însă teoria se duce de râpă atunci când Carrie este bătut până la moarte la abator de către un alt atacator misterios. Criminaliştii CSI încep să studieze cazurile victimelor lui Simms.

***

Despre CSI

Din 17 martie, urmăriţi pe TVR 2 episoade în premieră din cel de-al 13-lea sezon al serialului american CSI: Crime Scene Investigation, care prezintă cazurile şi investigaţiile criminaliştilor de la Las Vegas Police.

Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 2000 pe postul american CBS. Cu 15 sezoane înregistrate până acum, CSI a fost desemnat cel mai popular serial dramatic la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo de trei ori. În 2012, CSI a fost considerat cel mai urmărit serial la nivel global şi a câştigat numeroase premiii, printre care: 9 premii Emmy (şi 23 de nominalizări), 4 premii People’s Choice Awards  etc. Succesul imens al serialului i-a făcut pe producători să creeze două seriale spin-offCSI:New York şi CSI: Miami. Este al doilea serial ca longevitate care încă se mai produce (în SUA) după Law & Order: Special Victims Unit.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...