loader
Foto

Galerie foto

Noi cazuri neaşteptate, rezolvate echipa „CSI: Crime şi investigaţii”

Cinci noi episoade ale sezonul 14 al serialului „CSI: Crime şi investigaţii”sunt la TVR 2 în a doua săptămână de august. De luni până vineri, de la ora 23.00. Greg şi Morgan conduc cercetările.

 

Pe scurt, ce puteţi vedea în această săptămână, în episoadele serialului de la TVR 2:

Episodul 4: „Last Supper” luni, 7 august, ora 23:00)

Echipa CSI este chemată să investigheze un caz la una dintre televiziunile locale: în timpul unei emisiuni realty show despre gătit, concurenţii înghit din greşeală carne de om. Echipa de criminalişti trebuie să găsească trupul din care au fost gătite mâncărurile respective.

După investigaţiile lui Greg şi Morgan, echipa află că felurile de mâncare au fost gătite din trupul unuia dintre foştii concurenţi, Derek Ellis.

Episodul 5: „Frame by frame” (marţi, 8 august, ora 23:00)

Echipa de criminalişti din Las Vegas investighează cazul morţii lui Gwen Onetta, care a fost omorâtă în bătaie în casa unui fost mogul al cazinourilor, Jack Witten. El a mai fost acuzat de crime similare în urmă cu aproape zece ani; victima de atunci, Darcy Blaine, era o tânără de 18 ani, dependentă de droguri,  al cărei trup nu a fost găsit niciodată.

Witten le spune criminaliştilor că el dormea la etaj în timpul săvârşirii crimei, dar alibiul său nu pare demn de încredere, după ce Greg şi Finlay descoperă că o altă femeie era ţinută într-o cameră din casă.

(w882)

Episodul 6: „Passed Pawns” (miercuri, 9 august, ora 23:00)

Sikes, un om fără adăpost din Las Vegas, se bucură de un câştig impresionat la un cazino din oraş, însă norocul nu ţine foarte mult, iar el este găsit mort pe o alee din centrul oraşului.

Echipa CSI este chemată să investigheze cazul, iar după primele cercetări de la faţa locului, ei descoperă că victima a trecut pe la o casă de amanet înainte de intra în cazino.  La casa de amanet, criminaliştii găsesc banii lui Sikes ascunşi într-o boxă care a fost amanetată de Alonzo Pierce, un agent de securitate de la cazino.

Episodul 7: „Under a cloud” (joi, 10 august, ora 23:00)

O ploaie torențială care inundă canalele din Las Vegas aduce la suprafață un necunosct aflat în stare foarte gravă. La fața locului ajunge Sara, care își dă seama, în timp ce-l cerceta, că omul respectiv ține în rucsacul său o bombă. Ea este obligată să rămână pe poziții, până ce echipa de geniști dezamorsează bomba. Odată înlocuită, echipa CSI caută mai multe informații despre bărbat, crezând că este un posibil terorist.

Episodul 8: „Helpless” (vineri, 11 august, ora 23:00)

După ce un bărbat este găsit mort într-un bilă uriașă de plastic, de genul celor folosite pentru a se rostogoli, echipa CSI este chemată să afle dacă victima a fost bătută de cineva, înainte de a fi pusă în bilă. Criminaliștii urmează  semnele lăsate de sferă și ajung la reședința victimei, Zack Fisk.

În timp ce strâng dovezi – printre care o statuie cu aceleași cresctături ca cele găsite pe minge – criminaliștii descoperă că Zack avea un fetiș sexual mai straniu: claustrophillia – plăcerea de a fi închis în spații cu puțin oxigen.

 

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri – joi seară, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu deschide o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Cel de-al treilea sezon „Biografii necesare”, la TVR Cultural și TVR Internațional. Ileana Ploscaru Panait: Vom cunoaște oameni pentru care arta este un destin

În cel de-al treilea sezon al emisiunii „Biografii necesare”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait îi invită pe telespectatori să descopere ...