loader
Foto

Galerie foto

Nicole Scherzinger – de la Pussycat Dolls - vedeta Galei Cerbului de Aur

Seara de Gală a Festivalului Cerbul de Aur 2018 a fost memorabilă pentru fanii festivalului organizat de TVR: celebra Nicole Scherzinger - lead singer al trupei Pussycat Dolls - a susţinut un recital incendiar.  

 

Cu peste 15 milioane de fani pe reţelele de socializare din întreaga lume, vedeta americană a fost pentru prima dată în faţa publicului din România la Cerbul de Aur şi în direct în concertul transmis de TVR pe 1 septembrie.

“Stickwitu”, “Don't Cha” sau “Buttons”, câteva dintre hiturile pe care le-am fredonat şi pe care am dansat cu toţii, sunt cele care au făcut-o celebră pe Nicole alături de Pussycat Dolls.

După ce a urcat în Top 10 Billboard Hot cu hiturile lansate alături de Pussycat Dolls,  Nicole a urmat o carieră solo, colaborând cu artişti precum Enrique Iglesias, Eros Ramazzotti, Shaggy, Will Smith, P. Diddy, Snoop Dogg, Timbaland, 50 Cent, will.i.am etc.

La Braşov, Nicole Scherzinger a interpretat hiturile lansate solo și cele pe care le-a cântat alături de Pussycat Dolls.

„Bună! I’m so excited to come to Romania and perform for you all in Brasov on the 1st September. Get ready to party with me!”, a declarat Nicole Scherzinger.

Star consacrat și sex-simbol pentru o lume întreagă, Nicole şi-a asociat numele cu numeroase branduri de frumuseţe şi produse sănătoase. Iar de puţin timp, vedeta muzicii internaţionale şi-a lansat propriul parfum.

(w882)

Cântăreaţă, compozitoare, dansatoare şi atriţă, Nicole şi-a legat numele şi de o serie de show-uri tv de succes. În 2001 a câştigat prima ediţie de „Popstars”, în 2010, “Dancing with the Stars”. Începând din 2011, a făcut parte din juriul X Factor din Statele Unite și Marea Britanie.

În acest an, la jumătate de veac de la prima ediţiei a Cerbului de Aur, Televiziunea Română a pregătit un eveniment cu numeroase concerte ale artiştilor români şi străini de top. Astfel, pe scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2018 vor susţine recitaluri Andra, Delia, Horia Brenciu, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, Flavius Teodosiu, The Humans, James Blunt, Amy Macdonald, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira, Edvin Marton, iar în seara de Gală, Nicole Scherzinger.

Secţiunea concurs a Festivalului, va avea 18 protagonişti. Artişti din 15 de ţări vor încerca să obţină Marele Trofeu al Festivalului Cerbul de Aur sau unul dintre cele opt premii: Premiul I, Premiul al II-lea, Premiul al III-lea, Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti, Premiul Braşovului, Premiul Publicului, Premiul Presei Festivalului, Premiul Societăţilor Publice de Radio şi de Televiziune.

Pentru cele cinci zile ale Festivalului, au fost puse în vânzare mai multe categorii de bilete – Club Cerbul de Aur, VIP, Categoria 1, Categoria 2 şi Categoria 3 şi abonamente - , cu preţuri pornind de la suma de 50 de lei. Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas.

Organizat de Televiziunea Română, Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va fi transmis în direct pe TVR 1 şi TVR Moldova, în perioada 29 august – 2 septembrie.

 

Despre Festivalul Internaţional Cerbul de Aur:

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzicã organizat în România şi, în mod tradiţional, la Brașov.

De-a lungul anilor, acest prestigios festival a găzduit apariţii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow şi mulţi alţii.

Prin calitatea actelor artistice prezentate, „Cerbul de Aur” este nu doar un brand de prestigiu al TVR, ci şi unul naţional, spectacolele organizate în cadrul festivalului adunând de un număr impresionant de spectatori şi telespectatori din întreaga ţară.

 

 

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Drama „Marocco/Mikado” (2021), în 4 aprilie, la TVR Cultural: Într-un șir de întâmplări în care toți au avut intenții bune, dar totul se sfârșește cu moarte, cine e vinovatul?

Dramele „Femei obișnuite” (2019), „Marocco/Mikado” (2021) și „Pather Panchali” (1955) sunt propunerile TVR Cultural pentru telespectatori, în ...