loader
Foto

Galerie foto

Neonatologul Cătălin Cîrstoveanu, invitat la "Drumul succesului"

Sâmbătă, 6 iulie, îl cunoaştem pe "îngerul copiilor", neonatologul Cătălin Cîrstoveanu, în emisiunea "Drumul succesului", ce va fi difuzată de TVR1, de la ora 12:00.

 

Supranumit „Îngerul copiilor”, neonatologul Cătălin Cîrstoveanu a reuşit adevărate miracole pentru copiii din întreaga ţara, care îşi pun ultima speranţă în Spitalul Marie Curie. Este şeful secţiei de Terapie Intensivă Nou Născuţi şi domnia sa este cel care a iniţiat şi a coordonat procesul de modernizare a doua secţii vitale ale spitalului.

 

(w882)

 

A povestit gazdei emisiunii cum ani întregi umbla cu planşele şi schiţele de modernizare după el, în speranţa că va convinge autorităţile, dar şi asociaţiile care ulterior l-au ajutat să găsească fonduri suficiente pentru a salva vieţi. Fiindcă acesta este scopul vieţii sale. Să salveze copiii bolnavi.

 

(w882)

Sâmbata, 6 iulie, de la ora 12:00 veţi afla care este motivaţia şi care sunt paşii care l-au aşezat pe medicul Cătălin Cîrstoveanu pe "Drumul Succesului". Şi veţi avea ocazia să aflaţi chiar de la fiul acestuia, Daniel Cîrstoveanu, cum i-a influenţat parcursul vieţii şi de ce a ales să îi calce pe urme, într-un interviu în exclusivitate acordat realizatoarei emisiunii, Ema Pendiuc.

 

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.