loader
Foto

Galerie foto

Nebunii de pe Madison Avenue ne dau întâlnire la TVR 1 și TVR HD

Sâmbătă, 13 februarie, de la ora 21:00, am urmărit episoadele 11 și 12 din al patrulea sezon al serialului „Mad Men”.

 

Publicitarii newyorkezi de mare influenţă din anii ’60 ne ţin companie sâmbăta la TVR. Cea de-a patra serie a îndrăgitului serial Mad Men se vede în premieră şi în exclusivitate la TVR. În 13 februarie, de la ora 21:00, la TVR 1 şi TVR HD vedem episoadele 11 şi 12.

(w882)

„Când un bărbat a ajuns în acel punct al vieţii când îşi vede numele scris pe o clădire, îl încearcă un sentiment ciudat de suveranitate", spune Roger Sterling, unul dintre personajele principale ale serialului Mad Men, partener în Agenţia de Publicitate Sterling Cooper Draper Price.

Tatăl său este cel care a fondat agenţia în anii ‘20. Interpretat de actorul John Slattery, Roger este veteran de război şi a suferit deja două atacuri de cord, după care a încercat să îşi schimbe modul de viaţă nebunesc. A renunţat însă şi acum fumează şi bea din nou. A divorţat de prima soţie, Mona şi s-a combinat pentru o vreme cu secretara lui Don, mult mai tânără decât el, după care a început o relaţie de lungă durată cu Joan Holloway, administratoarea agenţiei sale. Pentru a salva agenţia de la un impas financiar după divorţul său, Roger aduce noi parteneri în companie, dar aceştia îi fac viaţa tot mai grea.

„Hm, cred că la un moment dat toţi am parcat în alt garaj" şi „Ştii ce zicea tata? Relaţia cu un client e ca o căsnicie. Uneori o începi din motive greşite care se vor întoarce împotriva ta" sunt câteva dintre replicile faimoase ale lui Roger Sterling.

Episodul 11 – Zidul chinezesc

După trecerea Lucky Strike în portofoliul BBDO, angajaţii Sterling Cooper Draper Price se luptă pentru a păstra cât mai multe dintre conturile pe care le deţineau.

 

(w882)

 

Roger îi minte pe toţi susţinând că va merge la Raleigh, în Carolina de Nord, pentru a recâştiga contul Lucky Strike.Trudy urmează să nască, iar Pete este curtat de Ted Chaough pentru a merge la o firmă rivală – CGC. Megan se arată interesată nu numai de Don, ci şi de piaţa de publicitate. Şi tot Don încearcă să o convingă pe Faye să renunţe la etică şi să anunţe cu surle şi trâmbiţe un nou business.

 

Episodul 12 – Fumul care se împrăştie

Don reîntâlneşte o iubire mai veche, Midge, şi află că viaţa ei a luat o întorsătură nu tocmai fericită. După ce executivii Philip Morris anulează întâlnirea pentru o potenţială colaborare cu SCDP, Don publică în New York Times o pagină de reclamă în care anunţă că nu vor mai reprezenta companiile care vând ţigări.

Ceea ce îi inflamează pe ceilalţi parteneri şi îl face pe Bert Cooper să demisioneze în semn de protest. Sally este foarte supărată când află că Betty şi Henry discută de posibila mutare a familiei în apropiere de Rye. În urma problemelor finaciare ale firmei, încep concedierile – personalul agenţiei este redus la jumătate.

(w882)

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...